Navi
Open keidas / Aluetoiminta

KLL - ALUETOIMINTA OPETTAJAT

Koululiikuntaliitto alueineen on yhteistyössä OAJ:n kanssa tuottanut kilpa- ja virkistysliikuntatoimintaa kaikille OAJ:n jäsenille jo vuodesta 1975!

Koululiikuntaliiton aluetoiminta käsittää liikuntaa, tapahtumia ja koulutuksia alueensa opettajille. Koululiikuntaliiton opettajaliikuntavastaavan valitsee yleensä OAJ:n alueyhdistyksen hallitus, joka resurssoi paikallisesta toimintaa ja usein tukee myös KLL:n valtakunnallista toimintaa vuosittain. Koululiikuntaliiton jäseniä ovat OAJ-alueet. Koululais- ja opettajaliikunnat toimivat erillisinä, vaikkakin yli puolet KLL:n liikuntavastaavista vastaavat sekä koululais- että opettajatoiminnasta alueellaan. Tähän liittyvät historialliset syyt - alueuudistuksen myötä ns. piiritoiminta eriytettiin omiksi kokonaisuuksiinsa. 

Alueliikuntavastaavat päivittävät itse oman alueensa sivuja. Kun haluat lisätietoja alueesi opettajatoiminnasta, ota yhteyttä oman alueesi liikuntavastaavaan.

Työhyvinvointi ja liikuntaan kannustaminen ovat edunvalvontaa paikallisella tasolla
Koululiikuntaliitto on ollut eturintamassa puhumassa opettajien työhyvinvoinnista. Aluetoiminta tukee paikallisen toimintakulttuurin kehittymistä ja lisää yhteisöllisyyttä esim. Kuntokuu- tempausten merkeissä. Erityisen suosittua opettajatoimintaa ovat olleet erilaiset pallopelit, vaellukset ja toimintapäivät.

Opettajatoiminnassa tapaat kollegoja ja jaat kokemuksia. Nautit kerrankin itse toiminnasta, virkistyt ja kenties saat eväitä arkeen. Haluamme kehittää toimintaa - tule mukaan alueelliseen ja valtakunnalliseen toimintaan! Ota reippaasti yhteyttä alueesi liikuntavastaavaan ja kerro, mitä toivot aluuesi liikunta- ja koulutustarjottimelle.

OAJ alueet 1.1.2013