Navi
Open keidas / Aluetoiminta / Pohjanmaa opettajat

 

POHJANMAA

TOIMINTA

Pohjanmaan alueen opettajatoiminta tarjoaa alueen OAJ:n jäsenille Liikettä keholle-koulutuksen, kuntokorttikamppanjan, vaelluksen ja golfkisan. Liikuntatoiminnan tavoitteena on tarjota opettajille liikkumisen mahdollisuuksia ja keinoja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Toimintaa ideoi OAJ:n Pohjanmaan alueen liikuntatoimikunta ja alueen liikuntavastaavana toimii Risto Haverinen. OAJ Pohjanmaan kustantaa pääsääntöisesti nämä tapahtumat jäsenistölleen, mutta joihinkin voi olla omakustanneosuus. Jäsenyhdistyksillä on omaa paikallista liikuntatoimintaa esim. lentopallo-, salibandy- ja kaukalopallovuoroja jäsenistölleen omilla paikkakunnillaan.
OAJ Pohjanmaan omille internetsivuille pääset tästä.

Vuonna 2020 ohjelmaan kuuluu Liikettä keholle koulutus Härmässä maaliskuun lopussa (OAJ Pohjanmaa tiedottaa tapahtumasta tammikuussa 20) ja Kuortaneen liikuntapäivä 14.2 (täynnä). Muitakin tapahtumia tulossa. Näistä ja muista tiedotetaan OAJ Pohjanmaan sivuilla (https://www.oajpohjanmaa.fi)

Jumppaa PohjanmaallaKUNNAT

Alajärvi, Alavus,Evijärvi, Halsua, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Kannus, Karijoki, Kaskinen , Kauhajoki, Kauhava, Kaustinen, Kokkola, Kristiinankaupunki, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Nordia, Perho, Pietarsaari, Seinäjoki, Soini, Teuva, Toholampi-Lestijärvi, Vaasa, Veteli, Ähtäri, Botnia ja FSL.

TIEDOTUS

Tapahtumiin ilmoittaudutaan liikuntavastaavalle tai toimistosihteeri Taina Saikkoselle, josta tarkempi tieto kutsussa tai tiedotteessa. Alueella järjestettävistä tapahtumista tiedotetaan Pohjanmaan OAJ:n nettisivuilla ja jäsenlehdessä sekä sähköpostilla jäsenyhdistysten tiedottajille. Ristolta saat lisätietoja alueen liikuntatoiminnasta.

ALUELIIKUNTAVASTAAVA

Risto Haverinen

0415459202, risto.haverinen (at) edu.kokkola.fi