Navi
Open keidas / Aluetoiminta / Pohjanmaa opettajat

 

POHJANMAA

TOIMINTA

Pohjanmaan alueen opettajatoiminta tarjoaa alueen OAJ:n jäsenille Liikettä keholle-koulutuksen, kuntokorttikamppanjan, vaelluksen ja golfkisan. Liikuntatoiminnan tavoitteena on tarjota opettajille liikkumisen mahdollisuuksia ja keinoja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Toimintaa ideoi OAJ:n Pohjanmaan alueen liikuntatoimikunta ja alueen liikuntavastaavana toimii Risto Haverinen. OAJ Pohjanmaan kustantaa pääsääntöisesti nämä tapahtumat jäsenistölleen, mutta joihinkin voi olla omakustanneosuus. Jäsenyhdistyksillä on omaa paikallista liikuntatoimintaa esim. lentopallo-, salibandy- ja kaukalopallovuoroja jäsenistölleen omilla paikkakunnillaan.
OAJ Pohjanmaan omille internetsivuille pääset tästä.

Vuonna 2020 ohjelmaan kuuluu Liikettä keholle koulutus Härmässä maaliskuun lopussa (OAJ Pohjanmaa tiedottaa tapahtumasta joulu-tammikuussa 19-20). Muitakin tapahtumia tulossa. Näistä ja muista tiedotetaan OAJ Pohjanmaan sivuilla (https://www.oajpohjanmaa.fi)

Jumppaa PohjanmaallaKUNNAT

Alajärvi, Alavus,Evijärvi, Halsua, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Kannus, Karijoki, Kaskinen , Kauhajoki, Kauhava, Kaustinen, Kokkola, Kristiinankaupunki, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Nordia, Perho, Pietarsaari, Seinäjoki, Soini, Teuva, Toholampi-Lestijärvi, Vaasa, Veteli, Ähtäri, Botnia ja FSL.

TIEDOTUS

Tapahtumiin ilmoittaudutaan liikuntavastaavalle tai toimistosihteeri Taina Saikkoselle, josta tarkempi tieto kutsussa tai tiedotteessa. Alueella järjestettävistä tapahtumista tiedotetaan Pohjanmaan OAJ:n nettisivuilla ja jäsenlehdessä sekä sähköpostilla jäsenyhdistysten tiedottajille. Ristolta saat lisätietoja alueen liikuntatoiminnasta.

ALUELIIKUNTAVASTAAVA

Risto Haverinen

0415459202, risto.haverinen (at) edu.kokkola.fi