Navi
Open keidas / Tapahtumakalenteri / Opettajien kaukalopallon Vet-sarja

Opettajien kaukalopallon Vet-sarja

14.3.2020
15.9.2019
Seinäjoki
Koululiikuntalitto

Kaukalopallon veteraani (+40v) -sarja 2020

Veteraanisarja (+40-v) pelataan Seinäjoella 14.-15.3.2019 Pelipaikkoina Seinäjoen jäähallit (JH2) ja Seinäjoen harjoitushallin (JH3). Mukaan otetaan 16 joukkuetta. Viime vuonna mukana olleilla on etuoikeus osallistumiseen. Muut paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Osanottomaksu tarkentuu lähiaikoina. Majoitustarjous tulossa lähiaikoina. Ilmoittautuminen avataan 30.9.2019 mennessä

Osanotto-oikeus
Osanotto–oikeus on jokaisella Opettajien ammattiyhdistyksen (OAY) jäsenellä, OAO piirin jäsenyhdistyksen tai sen alayhdistyksen ja LTOL:n, FSL:n, YLL:n sekä SOOL:n jäsenellä.

Yhdistysjoukkueilla pelattavissa palloilusarjoissa yli 20.000 asukkaan kunnan joukkue saa ottaa korkeintaan kaksi toisen yhdistyksen pelaajaa joukkueeseensa oman alueyhdistyksen alueelta. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen.

Kaksi saman alueyhdistyksen alle 20.000 asukkaan kuntaa voivat tehdä yhteisen joukkueen. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen.

Pelaajalla on osanotto-oikeus ainoastaan yhteen joukkueeseen / ikäluokka / laji kauden aikana. Palloilusarjoissa OAY:n/OAJ:n jäsenyys on näytettävä toteen. Pelaaja on edustuskelpoinen, mikäli hän on jättänyt jäsenanomuksensa käsiteltäväksi.