Navi
Open keidas / Tapahtumakalenteri / Opettajien ope-300 lentopallo

Opettajien ope-300 lentopallo

18.4.2020
19.4.2020
Vierumäki
KLL, SAKU ja Vierumäki

Koululiikuntaliitto järjestää opettajille vuosittain lentopallokisat Ope-300 sarjassa. Vuonna 2019 pelit järjestetään jälleen yhdessä SAKU:n henkilöstön kisojen kanssa. Mukana tapahtumassa on yli 40 joukkuetta! Seuraava turnaus pelataan Vierumäellä 18.-19.4.2020. Osanottomaksu on 200€.

Ilmoittautuminen avataan 30.11.2019 mennessä

Ope-300
Ope-300 pelataan yhdistysjoukkuein normaalein lentopallon säännöin. Pelaajien yhteenlaskettu ikä kentällä tulee olla koko ajan 300 vuotta tai enemmän. Jokaisesta kentällä olevasta naisesta hyvitetään 5 vuotta. Ottelut pelataan paras kolmesta erästä. Erät pelataan 25 pisteeseen kahden pisteen erolla. Mahdollinen kolmas ja ratkaiseva erä pelataan 15 pisteeseen kahden pisteen erolla.

Osanotto-oikeus
Osanotto–oikeus on jokaisella Opettajien ammattiyhdistyksen (OAY) jäsenellä, OAO piirin jäsenyhdistyksen tai sen alayhdistyksen ja LTOL:n, FSL:n, YLL:n sekä SOOL:n jäsenellä. OKL:ien opiskelijat voivat ottaa osaa palloilusarjoihin vain oman oppilaitoksensa joukkueella.

Yhdistysjoukkueilla pelattavissa palloilusarjoissa yli 20 000 asukkaan kunnan joukkue saa ottaa korkeintaan kaksi toisen yhdistyksen pelaajaa joukkueeseensa oman alueyhdistyksensä alueelta. Kaksi saman alueyhdistyksen alle 20 000 asukkaan kuntaa voivat tehdä yhteisen joukkueen. Pelaajalla on osanotto-oikeus ainoastaan yhteen joukkueeseen / ikäluokka / laji kauden aikana.

Palloilusarjoissa OAY:n jäsenyys on näytettävä toteen. Pelaaja on edustuskelpoinen, mikäli hän on jättänyt jäsenanomuksensa käsiteltäväksi.

Majoitustarjous tulossa lähiaoina

ILTAOHJELMA

Illallisbuffet ja jatkot

Illallisbuffet lauantaina Scandicin Ball Roomissa klo 19.30 alkaen. Ruokailun lomassa elävää musiikkia ja SAKU ry:n tervehdys. Jatkot Scandicin yökerhossa.

XX € (sis. ruokailun, musiikkitarjonnan ja sisäänpääsyn jatkoille Teatroon)
"Illallisbuffet ja jatkot" -lippupaketti tulee varata ennakkoon (linkki tulossa)
"Illallibuffet ja jatkot" -lippupaketin voit lunastaa kisakansliasta