Navi
Open keidas / Tapahtumakalenteri / Opettajien sopulivaellus 2020

Opettajien sopulivaellus 2020

19.7.2020
24.7.2020
Stabbursdalen, Norja
Koululiikuntalitto

Sopulivaellus on kaikille OAJ:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen suunnattu vaellustapahtuma joka on järjestetty vuosittain heinäkuun lopulla jo vuodesta 1991 alkaen.

Vuoden 2020 vaellus suuntautuu Norjan Stabbursdalenin maisemiin 19.-24.7.2020. 

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä https://www.lyyti.in/Opettajien_Sopulivaellus_2020_8040

Heitä sinäkin rinkka selkääsi ja vaelluskengät jalkaasi ja lähde mukaan huikealle vaellusreissulle! 

sopulinet

Tule mukaan kokemaan vaelluksen riemut, elämykset ja haasteet! Joukkoon mahtuu niin kokeneita vaellusguruja kuin ensikertalaisia. Mukaan tarvitset reipasta mieltä, peruskunnon ja retkeilyvälineet. Mikäli olet ensi kertaa lähdössä vaeltamaan ja epävarmuus vaellusvälineistä tai kunnostasi iskee, ota yhteyttä Koululiikuntaliiton liikuntakoordinaattori Jani Kangasniemeen.

Jokaiselle oma ryhmä

Retkeilijät jaetaan kahteen ryhmään: sisseihin ja nautiskelijoihin.

Sissiryhmä on suunnattu hieman parempikuntoisille, vaellusta jo harrastaneille. Sissit taivaltavat maastosta riippuen noin 15–25 kilometrin päivämatkoja eli noin 7-9 tuntia päivässä. Sissit vaihtavat leiriä joka yöksi.

Nautiskelijaryhmä sopii myös ensikertalaisille, mutta myös kokeneille vaeltajille riittää haasteita. Päivämatkat tässä ryhmässä ovat 12–20 kilometriä eli noin 6-8 tuntia päivässä. Nautiskelijat vaeltavat parin päivän matkan ja rakentavat leirin josta käsin tehdään päivämatkoja ilman rinkkaa.

Mikäli olet lähdössä reissuun yksin, mutta haluaisit etsiä retkikumppania jakamaan esim. teltan, keittimen, yms. tai muita retkeilyvälineitä, ilmoittaudu ilmoittautumissivulla "vaelluskaveripankkiin". KLL toimittaa yhteystietolistat tänne ilmoittautuneille ja voitte sopia tarkemmin yhteisistä varusteista.

Lyhyt reittisuunnitelma 2020 Stabbursdaleniin
Reittisuunnitelma tulossa lähiaikoina

Miten mukaan?

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä https://www.lyyti.in/Opettajien_Sopulivaellus_2020_8040

Sopulivaelluksen hinta on 150 euroa. Hinta sisältää matkan suunnittelun, oppaiden palvelut, vakuutuksen ja suihku/saunamahdollisuuden sekä aamiaisen/lounaan reissun jälkeen 24.7.

Mukaan mahtuu n. 100 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

KLL järjestää yhteiskuljetuksen Oulusta. Yhteiskuljetus Oulusta lähtee sunnuntaina 19.7. kello 9.00 aamulla ja palaa Ouluun myöhään illalla 24.7. Yhteiskuljetuksen hinta on 140€ ja hintaan kuuluu myös lounas menomatkalla.