Hyppää sisältöön
Maaliskuu
1
Aika:
1.03.2022 – 30.04.2022
Paikka:
Online
Järjestäjä:
SJ Esports

Ilmoittaudu

Educational Masters: Fortnite

Educational Masters lajikategoria laajentuu! Maaliskuussa käynnistyy Educational Masters Fortnite -liiga. Liiga on yhteinen yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille, ja mukaan mahtuu 1500 opiskelijaa. Liiga kilpaillaan yksilökilpailuna. Yksi vastuuhenkilö voi vastata kaikista koulun osallistujista. Ilmoittautuminen alkaa 1.2 ja päättyy 28.2.2022.

Fortnite on kolmannen persoonan battle royal -peli, jossa on selviytymispelin ja roolipelin ominaisuuksia. Pelissä on tarkoitus selviytyä pisimpään 100 muun pelaajan joukosta. Fornite on graafiselta tyyliltään animoitu ja ikäsuositukseltaan PEGI12.

Liigaa toteutetaan yhdessä Koululiikuntaliiton, Suomen lukiolaisten liiton, Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry:n ja Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa.

Kaudet sisältävät aktiivista sosiaalisen median viestintää, aktivointeja ja kampanjoita. Lisäksi liigan aikana tuotetaan striimilähetyksiä joukkueiden peleistä. Turnaus toteutetaan yhteistyössä suositun suomalaisen Fornite-youtubettajan Dokken kanssa.

Educational Masters tarjoaa uudenlaisen välineen innostaa nuoria kouluarjessa nykyaikaisella ja vaikuttavalla tavalla. Koululiiga tarjoaa osallistuville opiskelijoille yhteisöllistä toimintaa arjen ympärille sekä loistavan väylän verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa. Toiminnan arvojen keskiössä ovat vastuullisuus, yhteisöllisyys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Turnaus tiivistettynä:

  • Turnauspelinä toimii Fortnite.
  • Turnaukseen voivat osallistua kaikki Suomen toisen asteen (lukio ja ammattiopisto) ja yläkoulujen opiskelijat.
  • Turnaus pelataan solo -pelimuodolla.
  • Kausi alkaa maaliskuussa ja se huipentuu huhtikuussa.
  • Alkusarjassa pelataan neljänä karsintapäivänä ja finaalit kaksipäiväisenä.
  • Kilpailumaksu on 25€ per osallistuva pelaaja.
  • Parhaat pelaajat palkitaan.

Lisätietoja voi kysyä suoraan sähköpostilla osoitteesta topias.rantala@rushmode.com tai Educational Mastersin Discordissa (https://discord.gg/X7HMfTs).

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.