Hyppää sisältöön
Huhtikuu
13
Aika:
13.04.2024 – 14.04.2024
Paikka:
Oulu
Järjestäjä:
Oulun kaukalopalloilevat opettajat

Ilmoittaudu

Opettajien kaukalopallon A-sarja

KAUKALOPALLON A-SARJA 13.-14.4.2024

Opettajien kaukalopallon A-sarja pelataan Oulussa Linnanmaan jäähallissa 13.-14.4.2024. Mukaan otetaan maksimissaan 16 joukkuetta. Osallistumisoikeudessa etuoikeutettuja ovat viime kisoihin osallistuneet joukkueet. Muut paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osanottomaksu on 520 euroa. Ilmoittautuminen 18.2.24 mennessä.

Oulun opettajat kaukalopallo ry:n kutsukirje

Otteluohjelma ja tulokset livenä: https://opekaukisa24.torneopal.fi/

Osanotto-oikeus

Osanotto–oikeus on jokaisella Opettajien ammattiyhdistyksen (OAY) jäsenellä, OAO piirin jäsenyhdistyksen tai sen alayhdistyksen ja LTOL:n, FSL:n, YLL:n sekä SOOL:n jäsenellä.

Yhdistysjoukkueilla pelattavissa palloilusarjoissa yli 20.000 asukkaan kunnan joukkue saa ottaa korkeintaan kaksi toisen yhdistyksen pelaajaa joukkueeseensa oman alueyhdistyksen alueelta. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen.

Kaksi saman alueyhdistyksen alle 20.000 asukkaan kuntaa voivat tehdä yhteisen joukkueen. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen.

Pelaajalla on osanotto-oikeus ainoastaan yhteen joukkueeseen / ikäluokka / laji kauden aikana. Palloilusarjoissa OAY:n/OAJ:n jäsenyys on näytettävä toteen. Pelaaja on edustuskelpoinen, mikäli hän on jättänyt jäsenanomuksensa käsiteltäväksi.

Majoitustarjous

Paikka: Original Sokos Hotel Arina Oulu 
Ajankohta: 12-14.4.2024         

Majoitushinta:  
130 € / yhden hengen standard huone / vrk  
135 € / kahden hengen standard huone / vrk      
155 € / kahden hengen standard huone lisävuoteella / vrk (huoneita rajallinen määrä, varaus mahdollista saatavuuden mukaan)           

Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunavuorojen käyttö. Huoneet ovat käytössänne tulopäivänä klo 15:00. Huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.  

Kiintiötunnus ja varaukset:      
Huoneet voi varata nettisivuiltamme osoitteessa www.sokoshotels.fi ennakkoon sovitulla kiintiötunnuksella BAOPEKAUKIS24

Lisäksi huonevarauksia voi tehdä suoraan myyntipalvelusta joko puhelimitse 08 3123111 tai sähköpostitse sales.oulu@sok.fi   

Kiintiö purkautuu hotellin käyttöön 30 vrk ennen majoitusajankohtaa, jonka jälkeen huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaisesti päivän hinnalla.  

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.