Hyppää sisältöön
Marraskuu
5
Aika:
5.11.2022 – 6.11.2022
Paikka:
Vierumäki
Järjestäjä:
Koululiikuntaliitto

Ilmoittaudu

Opettajien kaukalopallon veteraanisarja (+40-v)

Opettajien kaukalopallon veteraanisarja (+40-v) pelataan Vierumäellä 5.-6.11.2022. Mukaan otetaan maksimissaan 16 joukkuetta. Osallistumisoikeudessa etuoikeutettuja ovat viime kisoihin osallistuneet joukkueet. Muut paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osanottomaksu on 500 euroa/joukkue.

Osanotto-oikeus

Osanotto–oikeus on jokaisella Opettajien ammattiyhdistyksen (OAY) jäsenellä, OAO piirin jäsenyhdistyksen tai sen alayhdistyksen ja LTOL:n, FSL:n, YLL:n, OSJ:n sekä SOOL:n jäsenellä.

Yhdistysjoukkueilla pelattavissa kaukalopallosarjoissa yli 20.000 asukkaan kunnan joukkue saa ottaa korkeintaan kaksi toisen yhdistyksen pelaajaa joukkueeseensa oman alueyhdistyksen alueelta. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan sekä maalivahdin alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen.

Kaksi saman alueyhdistyksen alle 20.000 asukkaan kuntaa voivat tehdä yhteisen joukkueen. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan sekä maalivahdin alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen.

Kaukalopallon veteraanisarjassa maalivahteja ei koske ikärajasääntö +40-v

Pelaajalla on osanotto-oikeus ainoastaan yhteen joukkueeseen / ikäluokka / laji kauden aikana. Palloilusarjoissa OAY:n/OAJ:n jäsenyys on näytettävä toteen. Pelaaja on edustuskelpoinen, mikäli hän on jättänyt jäsenanomuksensa käsiteltäväksi.

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.