Hyppää sisältöön
Kesäkuu
8
Aika:
8.06.2024 – 9.06.2024
Paikka:
Padel Club Myllypuro
Järjestäjä:
KLL ja Padel Club Myllypuro

Ilmoittaudu

Opettajien padel 2024

Opettajien padelmestaruus 2024 Opettajien padelmestaruudet ratkotaan eri sarjoissa Helsingin Myllypurossa 8.-9.6.2024. Kisat järjestetään yhteistyössä Padel Club Myllypuron ja Koululiikuntaliiton toimesta. Sarjoja löytyy kaiken tasoisille pelaajille. Ottelut pelataan kahdesta voittoerästä kultaisen pisteen säännöllä. Jokaiselle parille on taattu vähintään kaksi ottelua.

Osallistumisoikeus
Osanotto-oikeus on jokaisella Opettajien ammattiyhdistyksen (OAY) jäsenellä, OAO piirin jäsenyhdistyksen tai sen alayhdistyksen ja VOL:n, FSL:n, YLL:n, OSJ:n sekä SOOL:n jäsenellä

Aika ja paikka
8.-9.6.2024 Padel Club Myllypuro

Sarjat
Kaikki sarjat ovat nelinpelisarjoja ja sarja määräytyy paremman parin luokittelun mukaan. Naiset saavat osallistua vapaasti myös miesten sarjoihin.

Miehet avoin MA (Padelliiton A-D luokitellut pelaajat)
Naiset avoin NA (Padelliiton A-D luokitellut pelaajat)
Miehet harraste MH (E tai luokittelemattomat pelaajat)
Naiset harraste NH (E tai luokittelemattomat pelaajat)
Seka avoin SA (Padelliiton A-D luokitellut pelaajat)
Seka harraste SH (E tai luokittelemattomat pelaajat)
M40
M60

Osallistua voi enintään kahteen sarjaan. Järjestäjä pyrkii välttämään sarjojen päällekkäisyyksiä, mutta ei voi kaikille luvata järjestelyn onnistumista. Ilmoittautuessa useampaan sarjaan pitää valita ensisijainen sarja. Sarjaohjelmat tehdään n. 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Hinta
Ilmoittautumismaksu on 30€/pelaaja/sarja (60€/pari/sarja). Jokaiselle parille tulee vähintään kaksi ottelua. Ilmoittautuminen on sitova ottelukaavioiden julkaisemisen jälkeen. Ilmoittautumismaksu maksetaan hallin kassalle saapuessa. Mikäli joukkue peruuttaa ilman lääkärintodistusta otteluohjelmien julkaisun jälkeen, laskutetaan ilmoittautumismaksu ilmoittautuneilta.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen 19.5. kello 23.59 mennessä osoitteessa www.lyyti.in/opepadel24. Ilmoittautuessa kysytään molempien pelaajien OAJ:n jäsennumeroa sekä sähköpostia ja Padelliiton mahdollista luokitusta. Vain toinen pareista hoitaa ilmoittautumisen. Mikäli ilmoittaudut useampaan sarjaan pitää valita ensisijainen sarjavalinta.

Voit myös ilmoittautua parittomana ”pelikaveripankkiin”, jolloin KLL yrittää löytää sinulle parin.

Lisätietoja
Lisätietoja yleisjärjestelyistä jani.kangasniemi@kll.fi
Lisätietoja kilpailua koskien: mikko.alapappila@padelclub.fi

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.