Hyppää sisältöön
Toukokuu
14
Aika:
14.05.2022
Paikka:
Lintharjun Liikuntakeskus, Kaatronkatu 1, 77600 Suonenjoki
Järjestäjä:
Koululiikuntaliitto / OAJ:n Suonenjoen paikallisyhdistys

Opettajien pickleball nelinpeli

Opettajien pickleball- nelinpeliturnaus järjestetään ensimmäistä kertaa Suonenjoella uudessa monitoimihallissa (Lintharjun Liikuntakeskus, Kaatronkatu 1, 77600 Suonenjoki.. Pelejä pelataan kolmessa neljän joukkueen lohkossa.

Sarjoja on yksi ja joukkueet (12kpl) turnaukseen valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimijoukkuemäärä on 8, jotta turnaus toteutuu. Järjestäjä pidättää oikeuden lisätä joukkueiden määrää tarvittaessa. 

Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ilmoittautuneille joukkueille lähemmin. Pelit pelataan yhden päivän aikana. Joukkueilla on tuomarointivelvollisuus pelien välissä. 

Osallistumismaksu 20e/joukkue. Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu sisältää salimaksun ja pelipallot.  

Ilmoittautuminen sähköpostilla pickleballturnaus22@gmail.com (Pelaajien nimet, paikallisyhdistys ja yhteystiedot). Ilmoittautumisaika 28.3.-29.4.2022. 

Osanotto–oikeus on jokaisella Opettajien ammattiyhdistyksen (OAY) jäsenellä, OAO piirin jäsenyhdistyksen tai sen alayhdistyksen ja LTOL:n, FSL:n, YLL:n sekä SOOL:n jäsenellä. Joukkueen pelaajien ei tarvitse olla samasta paikallisyhdistyksestä. 

Pelaajat ovat vakuutettu KLL:n toimesta. 

Yhteyshenkilöt Mikko Nenonen ja Sami Kämäräinen. Lisätiedot sähköpostilla pickleballturnaus22@gmail.com 

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.