Hyppää sisältöön
Syyskuu
20
Aika:
20.09.2023
Paikka:
Valtakunnallinen
Järjestäjä:
Koululiikuntaliitto ja Salibandyliitto

Ilmoittaudu

SäbäKipinä

Koululiikuntaliiton ja Salibandyliiton Säbäkipinän kouluvuosi on alakouluille suunnattu toimintamalli, jossa koko luokka toimii yhdessä liikunnan parissa. Säbäkipinän kouluvuosi tuo kouluille salibandya hauskasti ja motivoivasti. Lukuvuonna 23-24 Säbäkipinän kouluvuosi koostuu neljästä kokonaisuudesta: lukuvuoden käynnistää PIHAPELIVIIKKO (syyskuu), loka-marraskuun vaihteessa on SÄBÄKIPINÄN KOULUVIIKKO (entinen Virtuaaliviikko), tammikuussa starttaa TAITURIKISA ja toukokuussa Säbäkipinän kouluvuosi päättyy Unelmien Liikuntapäivään ja KESÄN LIIKUNTAVINKKEIHIN. Ja kouluvuoden aikana tietysti myös pelataan!

Säbäkipinän kouluvuoden sähköisen materiaalin lisäksi materiaalipakettiin sisältyvät edellisten vuosien tapaan Sporttikortit, sekä niihin kuuluvat tarrat. Sporttikortti kannustaa lisäämään liikettä koulussa, kuin vapaa-ajallakin. Jokainen kouluvuodessa mukana oleva lapsi saa materiaalipaketissa Ottelupassin, jolla pääsee marras-joulukuun aikana seuraamaan huippusalibandyä! Ottelupassi on voimassa naisten- ja miesten liigassa (F-liiga), Inssi-divarissa ja Naisten divarissa.

Miten mukaan?

Opettaja ilmoittaa luokkansa maksutta mukaan SäbäKipinään. Opettaja voi ilmoittaa kerralla myös useamman luokan mukaan. Ilmoittautuneille lähetetään lisämateriaalia.
Postitettavat materiaalit lähetetään kouluille 18.9. 23 alkaen. Sähköisen materiaalin saa heti käyttöönsä ilmoittauduttua.

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.