Hyppää sisältöön

Koululiikuntaliiton salibandysarja käynnistyy!

Koululiikuntaliiton salibandysarja on kerännyt parhaimmillaan yli 500 koulujoukkuetta mittelemään mestaruuksista neljässä eri sarjassa. Sarjat ovat pojat yläkoulu, tytöt yläkoulu, pojat lukio ja tytöt lukio.

Sarja käynnistyy heti koronatilanteen sen turvallisesti salliessa marras-tammikuussa. Sarja huipentuu huhtikuussa pelattavaan lopputurnaukseen! Katso KLL:n korona-ajan tapahtumien suositukset tästä.

Yläkoulujen ja lukioiden sarjoissa alkupelit etenevät alueittain, 3:n joukkueen turnauksista jatkaa voittaja, 4:n ja 5:n joukkueen turnauksista jatkaa kaksi parasta. Alueiden mestarit pelaavat turnauksen valtakunnan mestaruudesta.

Ilmoittautuminen sarjaan 31.10.2020 mennessä tästä. Ilmoittautumismaksu on 65€/ joukkue laskutetaan joukkueilta sarjan käynnistyessä.

Kuka saa osallistua?

Joukkueen muodostaa saman koulun koululaiset. Pelaamisoikeus koulun joukkueessa on ottelun alkaessa koulun kirjoissa olevilla oppilailla, huomioon ottaen, että yläkoululaisten sarjoissa yläikäraja on 17 vuotta ja lukion sarjoissa 21 vuotta. Tämä koskee myös vaihto-oppilaita. Tytöt eivät saa pelata poikien sarjoissa, eikä päinvastoin. Lukiosarjoissa ei voi pelata ns. kaksoistutkintoa suorittava oppilas elleivät lukio-opinnot tähtää koko lukion oppimäärään sekä ylioppilastutkintoon.

Osanotto-oikeus on peruskoulujen 7.-9.luokkien ja lukioiden koulujoukkueella. Yläkoulu ja lukio ovat eri kouluja, joten niiden yhdistettyä joukkuetta ei sarjoihin hyväksytä. Myös päivä- ja iltakoulu ovat erikouluja. 10-luokkalaiset kuuluvat 7.-9.luokkien sarjaan.

Tutustu KLL:n salibandysarjan kilpailumääräyksiin tästä.

Tutustu KLL:n palloilusarjojen yleisiin määräyksiin tästä

Lisätietoja: KLL toimisto / Jani Kangasniemi, jani.kangasniemi@kll.fi, 0405513488

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.