Hyppää sisältöön

Liikuttaja-tiedotteesta vinkkejä osallistamiseen

Koulun oma liikuttaja -tiedote kolahtaa koulujen postilaatikoihin 10.1.2022 alkavalla viikolla.

Nuorten osallistamiseen annetaan vinkkejä Opinkirjon ja Pyöräsankareiden voimin. “Hyväksi havaittuja malleja on halutaan jakaa laajemmin opettajien tietoisuuteen”, kertoo Sari Turunen Koululiikuntaliitosta. “Harmiksemme Educa 2022 jouduttiin perumaan koronapandemian takia, mutta sähköisissä viestintäkanavissa tulemme jakamaan lisää hyviä käytänteitä osallistamisen teemaan”, jatkaa Turunen.

Vesisankarit-kouluja haetaan jälleen tammikuussa. Hae koulusi mukaan Vesisankarit-koulutoimintaan ja saat monipuolista materiaalia vesitaitojen edistämiseen kouluympäristössä. Yläkoululaisten uinnin opetukseen julkaistiin uudet rastikortit. Kortit ovat maksutta ladattavissa ja muokattavissa omaan käyttöön sopiviksi Vesisankareiden nettisivuilla.

Power Mover innostaa meidät tanssimaan katutansseja. Uudella Power Mover -videolla opetetaan hiphop ja breakdance. Kerttu Peiponen opettaa iloisella tyylillään helpon ja rytmikkään hiphopin. Breakdancen kuviot laitetaan kuntoon maajoukkuevalmentaja, Jussi “Focus” Sirviön johdolla. Katutanssit ovat monipuolisuudessaan erinomaista liikuntaa ja sopivat sekä tytöille että pojille.

#mäjamunpyörä-kisa tulee taas huhtikuussa. Yläkoululaisten oma fillarikisa toteutetaan jo kolmatta kertaa. Innosta oppilaita osallistumaan kisaan. Kisa toimii myös osana monialaisia opintoja tai valinnaisainetta.

Tapahtumia järjestämme huomioiden valitsevan koronapandemia tilanteen ja noudattaen viranomaisten antamia ohjeita. Päivitetyt tapahtumatiedot löydät tapahtumat-sivuiltamme.

Liikuttaja on luettavissa pdf-tiedostona nettisivuiltamme.

Pirteää lukukauden alkua 2022!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.