Hyppää sisältöön

Power Mover klubi

Power Mover klubissa koulu saa vuosittain uuden videon, jolla opetetaan uudet Power Mover tanssit. Video sisältää lisäksi eri liikuntamuotojen käytännön esimerkkejä kuten KLL:n Sankarit -toiminnoista.
Videolta jokaisen on helppo opetella tanssiliikkeet. Ne on opetettu ja kuvattu sekä edestä että takaa. Muistitikulle ja / tai latauslinkkinä tallennettu ohjelma ilmestyy tammikuussa ja se lähetetään automaattisesti koululle siihen saakka kunnes tilaus perutaan. Lisäksi Power Mover klubikoulu voi osallistua Oman tanssin kisan ryhmäsarjoihin edullisemmin kuin muut koulut.
Liity Power Mover klubiin 39€ /vuosi, tai tee eroilmoitus täältä.

Uusimmat tanssit

Power Mover videon kuvauksissa 2020 tanssivia tyttöjä ja poikia
Sua Seuraa Aurinko -kuvaustyhmä

Vuoden 2020 video ilmestyi tammikuun alussa. Videolla uusimmat Power Mover -tanssit opettavat Tiia Redsven-Heino ja Akim Bakhtaoui. Tiian iloa ja aurinkoista mieltä henkivä koreografia Elastisen ”Sua Seuraa Aurinko -biisiin” on suunnattu tanssia aloitteleville koululaisille. Akimin rento ja hauska koreografia on katutanssin eri osa-alueiden yhdistelmä. Tanssin musiikkina on Toistuvat Yllätykset yhtyeen ”Housut -biisi”. Akimin tanssi sopii tanssia aiemmin harrastaneille tai katutanssista pitäville nuorille.  Molemmissa tansseissa on positiivinen, iloa ja energiaa kumpuava musiikki.
Power Mover ohjelman saa liittymällä Power Mover-klubikouluksi
39 eurolla/vuosi. Ohjelmassa opetetut uudet tanssit ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja monipuolisia, sekä riittävän helppoja toteuttaa koululuokassa. 

Uusi Power Mover video 2021 ilmestyy tammikuussa. Videon teemana on DISCO! Videolla opetetaan kaksi uutta disco-tanssia, joiden koreografeina toimivat Tiia Redsven-Heino ja Sebastian Visa. Molemmat ovat kokeneita tanssinopettajia ja koreografeja. Sebastian opettaa ensimmäistä kertaa Power Moverissa ja innostunut uudesta pestistään. Tanssit ovat lokakuussa 2020 suunnitteilla, joten niistä tulee lisätietoa kuvausten jälkeen marraskuun lopussa.

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Terho Tomperi

Kehittämispäällikkö


yksilökilpailut, Power Mover

050 5142 498 terho.tomperi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.