Hyppää sisältöön

Power Mover klubi

Power Mover klubissa koulu saa vuosittain uuden videon, jolla opetetaan uudet Power Mover tanssit. Video sisältää lisäksi eri liikuntamuotojen käytännön esimerkkejä kuten KLL:n Sankarit -toimintaa.
Videolta jokaisen on helppo opetella tanssiliikkeet. Ne on opetettu ja kuvattu sekä edestä että takaa. Muistitikulle ja / tai latauslinkkinä tallennettu ohjelma ilmestyy tammikuussa ja se lähetetään automaattisesti koululle siihen saakka kunnes tilaus perutaan. Lisäksi Power Mover klubikoulu voi osallistua Oman tanssin kisan ryhmäsarjoihin edullisemmin kuin muut koulut.
Liity Power Mover klubiin 39€ /vuosi, tai tee eroilmoitus täältä.

Uusi Power Mover video 2022 ilmestyy tammikuussa. Uudella videolla liikutaan katutanssien maailmassa, kun Kerttu Peiponen opettaa hiphoppia ja Jussi ”Focus” Sirviö breakdancea. Uusimman opetusvideon saat tilattua yllä olevan linkin kautta. Myös ensi vuoden alussa tulee mahdollisuus tutustua toiseen tanssinopetukseen ilman liittymistä Power Mover klubiin.

Nyt tutustumistarjouksena on mahdollisuus tilata toinen 2021 tansseista (valintasi mukaan) 16€ hinnalla tästä!

2021 tanssivideo
Power Mover Disco

Edellinen Power Mover video 2021 ilmestyi tammikuussa. Videon teemana on Power Mover -Disco! Videolla opetetaan kaksi uutta tanssia, joiden koreografeina toimivat Tiia Redsven-Heino ja Sebastian Visa. Molemmat ovat kokeneita tanssinopettajia ja koreografeja.
Tiian tanssissa liikutaan Herrat yhtyeen ”Elämä on Disco” -biisin tahtiin. Tanssi innostaa mukaan ja iloinen meno jatkuu biisin alusta loppuun.
Sebastian opettaa ensimmäistä kertaa Power Moverissa ja on iloinen uudesta pestistään. Hän toivoo oman tanssinsa innostavan ja kannustavan nuoria tanssin pariin.
Videolla on tanssien lisäksi KLL:n Sankarit -ohjelmista vinkkejä koululaisten liikuttamiseen, sekä yhteistyökumppanina mukana olevan EHYT ry:n esittelyvideo.

Power Mover tanssitiimi

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Terho Tomperi

Kehittämispäällikkö


yksilökilpailut, Power Mover

050 5142 498 terho.tomperi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.