Hyppää sisältöön

Power Mover klubi

Power Mover klubissa koulu saa vuosittain uuden videon, jolla opetetaan uudet Power Mover tanssit. Video sisältää lisäksi eri liikuntamuotojen käytännön esimerkkejä kuten KLL:n Sankarit -toiminnoista.
Videolta jokaisen on helppo opetella tanssiliikkeet. Ne on opetettu ja kuvattu sekä edestä että takaa. Muistitikulle tallennettu ohjelma ilmestyy tammikuussa ja se tulee automaattisesti koululle siihen saakka kunnes tilaus perutaan. Lisäksi Power Mover klubikoulu voi osallistua Oman tanssin kisan ryhmäsarjoihin edullisemmin kuin muut koulut.
Power Mover klubiin voi liittyä täältä (tähän linkki, kun lomake on valmis)!

Uusimmat tanssit

Power Mover videon kuvaukset 2020
Sua Seuraa Aurinko -kuvaustyhmä

Vuoden 2020 video ilmestyi tammikuun alussa. Videolla uusimmat Power Mover -tanssit opettavat Tiia Redsven-Heino ja Akim Bakhtaoui. Tiian iloa ja aurinkoista mieltä henkivä koreografia Elastisen ”Sua Seuraa Aurinko -biisiin” on suunnattu tanssia aloitteleville koululaisille. Akimin rento ja hauska koreografia on katutanssin eri osa-alueiden yhdistelmä. Tanssin musiikkina on Toistuvat Yllätykset yhtyeen ”Housut -biisi”. Akimin tanssi sopii tanssia aiemmin harrastaneille tai katutanssista pitäville nuorille.  Molemmissa tansseissa on positiivinen, iloa ja energiaa kumpuava musiikki.
Power Mover ohjelman saa liittymällä Power Mover-klubikouluksi
39 eurolla/vuosi. Ohjelmassa opetetut uudet tanssit ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja monipuolisia, sekä riittävän helppoja toteuttaa koululuokassa. 

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Terho Tomperi

Kehittämispäällikkö


yksilökilpailut, Power Mover

050 5142 498 terho.tomperi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.