Hyppää sisältöön

Lähde liikkeelle ke 10.5.

Ke 10.5 on liikkumisen superpäivä. Samana päivän on valtakunnallinen Pyörällä kouluun -päivä ja Unelmien liikuntapäivä. Innostakaa omaa kouluyhteisöänne liikkumaan ke 10.5.

Unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Se on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

Pyörällä kouluun -päivä

Pyörällä kouluun -päivänä kannustetaan koululaisia, opettajia ja koulun muuta henkilökuntaa kulkemaan matkansa pyörällä. Pyöräilyviikko on hyvä hetki laskea oppilaiden kanssa, löytyykö pihalta varmasti teline kaikille ja kaikenlaisille pyörille.

Pyörällä kouluun -päivän tärkein tehtävä on sytyttää rakkaus pyöräilyyn. Rakkaus pyöräilyyn syntyy siitä, että pyöräily on lähtökohtaisesti hauskaa ja siihen kannustetaan.

Hyödynnä Koululiikuntaliiton materiaalit

Koululiikuntaliitto kannustaa ottamaan osaa teemapäivään. Tehkää päivästä omanlaisenne liikkumisen pop up-päivä ja mahdollistakaa koulun aikuisina liike.

Pyöräsankarit-materiaalien avulla järjestätte monipuolista toimintaa väli- tai oppitunneille. Juoksusankarien Spurttihetki- tai Välituntihaaste-videot antavat helpot vinkit liikkumiseen koulupäivän aikana.

Aikuisina olkaa mahdollistaja ja näyttäkää esimerkkiä. Kuinka moni koulunne opettajista tulee pyörällä kouluun tai antaa mahdollisuuden liikkumisunelman toteutumiseen ke 10.5?  

Liikkumisen iloa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.