Hyppää sisältöön

Power Mover 2022 kutsuu breikkaamaan

Power Mover video 2022 liikkuu katutanssien maailmassa ja kutsuu breikkaamaan. Kaksi uutta opettajaa ja kahdet uudet tanssikuviot. Opettajina ovat tänä vuonna Kerttu Peiponen ja Jussi Sirviö. Kerttu on tamperelainen tanssinopettaja, joka on opettanut yli 10 vuotta showtanssia, hiphoppia ja lastentanssia.  Kertun iloinen opetus kannustaa hiphopin pariin uudella Power Mover -tanssilla, jonka musiikkina on Vinttikoiran Entourage biisi. Mukana tanssin kokonaisuutta on esittämässä kuusi alakouluikäistä lasta.

Jussi ”Focus” Sirviö on yksi suomalaisen breikkauksen uranuurtajista. Jussi aloitti breikin vuonna 1995, jonka jälkeen tanssi on vienyt hänet yli 50:n maahan. Jussi on tuomaroinut lajin suurimmat kisat ja opettanut suosittuja työpajoja. Opettajana Jussille on tärkeää läsnäolo ja inspiraation kipinän sytyttäminen oppilaissa. Jussi on ollut breakdancen merkeissä aiemminkin mukana Power Mover videolla tanssimassa vuosina 2002 ja 2013.

Power Mover kutsuu Jussin opetuksessa entistä enemmän poikia mukaan breikkaamaan. Opetuksessa keskitytään perusasioihin ja mennään läpi perusliikkeitä Gasellien Kuvittele meidät siellä -biisin tahtiin. Mukana Jussin taustalla ovat B-boyt Eetu ja Misi. Videolla breikataan myös malli kisatapahtumasta Eetun ja Misin toimesta, eli battle. Yksi breikin perusjuttu on battlerinki, jossa pääsee halutessaan keskelle näyttämään taitojaan. Uuden videon avulla on hyvä kannustaa pojat joukolla mukaan breikkaamaan. Ryhmässä harjoittelu kartuttaa taitoja myös muita katsellessa ja uusia liikkeitä opetellessa.
Power Mover video sisältää tanssien lisäksi käytännön esimerkkejä KLL:n suosituista Sankarit -toiminnoista.
Molemmat tanssit on kuvattu selkeästi ja ne voi opetella videota seuraamalla, eikä aiempaa opetus -tai tanssitaitoa tarvita.

Power Mover 2022 tansseihin pääsee tutustumaan liittymällä Power Mover -klubiin 39 euron hinnalla KLL:n sivuilta: https://www.kll.fi/kouluille/power-mover/
Uusi koulu saa klubiin liittyessään yhden aiemmin ilmestyneen videon valintansa mukaan. Lisäksi klubin jäsenenä koulun oppilaat voivat osallistua muita kouluja edullisemmin Oman tanssin kisan ryhmäsarjoihin.
Mikäli haluat tutustua vain toiseen uusista tansseista on mahdollisuus tilata tutustumistarjous 16 eurolla: Power Mover tutustumisvideo (lyyti.fi).
Kaikki uudet videot toimitetaan latauslinkkinä sähköpostiin.

Lisätietoja Power Mover videosta:
Terho Tomperi, terho.tomperi(at)kll.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.