Hyppää sisältöön

Salibandya opettajille ja koululaisille!

Salibandy on viime vuosina ollut selvästi suosituin joukkuelaji Koululiikuntaliiton aktiviteeteista. Koronarajoituksia on purettu ja tämä mahdollistaa jälleen KLL:n salibandypelit koululaisille ja opettajille. KLL:n salibandytapahtumat tarjoavat huikeita mahdollisuuksia niin liikunnallisten kuin sosiaalisten tavoitteiden edistämiseen. Lähtekää mukaan KLL:n salibandytarjontaan!

Koululaisten salibandy
Salibandy on suosituin KLL:n palloilusarjoista. Koulujenväliset salibandysarjat alkavat marraskuussa. Osanotto-oikeus on peruskoulujen 7.-9.luokkien ja lukioiden koulujoukkueella. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2021. Yläkoulujen ja lukioiden sarjoissa alkupelit etenevät turnausmenetelmällä. Jokaisesta turnauksesta jatkaa 1-2 voittajaa ja alueiden mestarit pelaavat lopuksi turnauksen valtakunnan mestaruudesta. Katso lisää: https://www.kll.fi/kouluille/kilpailutoiminta/koululaisten-palloilusarjat/

Opettajien salibandy
Huippusuosittu opettajien salibandyturnaus on kerännyt parhaimmillaan yli 600 opettajaa ympäri suomea nauttimaan liikunnasta hyvässä seurassa! Vuoden 2021 opettajien salibandyturnaus järjestetään Tampereella 20.-21.11.2021 Spiral hallissa. Sarjoja on kaiken tasoisille nais- mies ja sekajoukkueille.

OAJ:n paikallisyhdistysjoukkueilla pelattavissa palloilusarjoissa yli 20 000 asukkaan kunnan joukkue saa ottaa korkeintaan kaksi toisen yhdistyksen pelaajaa joukkueeseensa oman alueyhdistyksensä alueelta. Kaksi saman alueyhdistyksen alle 20 000 asukkaan kuntaa voivat tehdä yhteisen joukkueen.

Kerää joukkue kollegoistasi ja ilmoittaudu mukaan vuoden hauskimpaan opetapahtumaan 24.10. mennessä!

Lisätietoja:
https://www.kll.fi/tapahtumat/

jani.kangasniemi@kll.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.