Hyppää sisältöön

Pohjois-Pohjanmaa opettajaliikunta

Pohjois-Pohjanmaan alueen opettajatoiminta tarjoaa alueen OAJ:n jäsenille liikuntatapahtumia. Tavoitteena on tarjota opettajille liikkumisen mahdollisuuksia ja iloja sekä keinoja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen. Perinteisiä tapahtumia ovat mm. tenniskurssit ja opesähly.

Opesählyn mestarit vuosimallia 2022 LINNAKANKAAN KOULU

Kunnat

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Muhos, Nivala, Oulu, Oulainen, Merijärvi, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala ja Ylivieska.

Tiedotus

Alueella järjestettävistä tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla paikallisyhdistysten kautta. Tapahtumiin ilmoittaudutaan kutsussa tai tiedotteessa ilmoitettavien ohjeistusten mukaan. Tapahtumia järjestetään Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistyksen ja Oulun paikallisyhdistyksen kanssa yhteistyöllä. Hyvinvointi tiimiä suunnitellaan perustettavaksi uudelleen alueelle 2022.

Tapahtumat 2022

OPESÄHLY 2022

Tervetuloa opettajien sählyturnaukseen Ouluun Hiukkavaaratalolle!

Odotettu opesählyturnaus tulee taas! Kerätkää yhdistyksen, koulun/toimipaikan tai koulujen yhdistetty joukkue kasaan ja tulkaa pelaamaan!Mestarit saavat kiertopalkinnon vuodeksi ihailtavaksi vitriiniin.  

Pelit pelataan 4 vs 4 ja kentällä on aina kaksi naista. Turnaukseen otetaan 10 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueiden minimimäärä 5, jotta turnaus toteutuu. Tarkempi otteluohjelma/-ohjeistus ja maksutiedot lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen osallistujamäärän selvittyä. Turnauksessa noudatetaan salibandysääntöjä.

Turnaukseen ILMOITTAUTUMINEN 27.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta https://ssl.eventilla.com/opesahly_22 Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen nimi ja yhteyshenkilö sekä joukkueen jäsenten määrä ja mahdolliset erikoisruokavaliot. 

OSALLISTUMISMAKSU on 10€/osallistuja. Maksu sisältää pelit, Oulun erotuomarikerhon tuomaroinnin, välipalatarjoilun sekä lounaan. 
Turnaus järjestetään yhteistyössä Koululiikuntaliiton, Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistyksen ja Oulun paikallisyhdistyksen kanssa OAJ:n jäsenille.  

 HIUKKAVAARATALOLLA NÄHDÄÄN!

LISÄTIETOJA:
Salli Mattila, salli.mattila()eduouka.fi

Menneet tapahtumat:

OPESÄHLY 20.11.21 Oulun Hiukkavaaratalolla

Turnaus järjestetään yhteistyössä Koululiikuntaliiton, Pohjois-Pohjanmaan Alueyhdistyksen ja Oulun paikallisyhdistyksen kanssa OAJ:n jäsenille. Kerätkää yhdistyksen, koulun/toimipaikan tai koulujen yhdistetty joukkue ja tulkaa pelaamaan! Mestarit saavat kiertopalkinnon vuodeksi ihailtavaksi vitriiniin.

Pelit pelataan 4 vs 4 ja kentällä on aina kaksi naista. Turnaukseen otetaan 10 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueiden minimimäärä 5, jotta turnaus toteutuu. Tarkempi otteluohjelma/-ohjeistus lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen osallistujamäärän selvittyä. Turnauksessa noudatetaan salibandysääntöjä.

Turnaukseen ILMOITTAUTUMINEN 1.11.2021 mennessä Pohjois-Pohjanmaan sivuilla. LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen nimi ja yhteyshenkilö sekä joukkueen jäsenten määrä ja mahdolliset erikoisruokavaliot. 

OSALLISTUMISMAKSU on 10€ /osallistuja. 
– sisältää pelit, Oulun erotuomarikerhon tuomaroinnin, välipalatarjoilun sekä lounaan

KLL:n KESÄN 2021 TENNISKURSSIT 7. – 9.6.2021 OAJ:n jäsenille

ILMOITTAUTUMINEN: https://www.lyyti.fi/reg/KLLtenniskurssi2021


Tenniskurssit (3 x 1,5 h) Nallisportissa
(Vellamontie 9, Hietasaari, Oulu) Tänä kesänä järjestetään 3 peruskurssia ja 3 jatkokurssia. Kaikki peruskurssit ovat samaan aikaan kello 14-15.30 ja niille mahtuu yhteensä 18 osallistujaa. Opetus 6 hengen ryhmissä. Samoin toimitaan jatkokurssien suhteen. Kaikki jatkokurssit kello 15.30-17.00.
Peruskurssi 6 hlö/kurssi 7. – 9.6. klo 14.00 – 15.30 (max 6 pelaajaa) Peruskurssin aikana käydään läpi kaikki tenniksen peruslyönnit erilaisten harjoitteiden muodossa ja tutustutaan perussääntöihin.
Jatkokurssi 6 hlö/kurssi, yhteensä 18 pelaajaa 7. – 9.6. klo 15.30-17.00 (max 6 pelaajaa)
Jatkokurssilla kerrataan tekniikkaa, tehdään pelinomaisia harjoitteita ja käydään läpi tenniksen perustaktiikkaa.
OAJ:n jäsenhinta perus- ja jatkokurssille 40 € sisältää opetuksen, kentät, pallot ja tarvittaessa mailan käyttöösi kurssin ajaksi.


OPETTAJIEN HYVINVOINTITAPAHTUMA

AIKA          lauantaina 7.11.2020
PAIKKA      Hiukkavaaran monitoimitalo, Tahtimarssi 3, 90670 Oulu

OHJELMA
12-13 Fascia Method
13-14 Sykelattarit
14-15 Jooga
15-16 Opettajien liikuntatunti Sporttipankkia hyödyntäen

Omavastuu 5 €, jolla voit osallistua kaikkiin haluamiisi tunteihin. Osallistujille tarjolla välipalaa!

Käytössä on todella iso sali ja useampi pukuhuone, joten turvavälit pystytään ottamaan hyvin huomioon. Jooga ja Fascia -tunneille ota oma matto mukaan (muutamia mattoja lainattavissa)

Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 4.11.20 mennessä TÄSTÄ.
Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostilla ohjeet omavastuun maksamisesta.

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät alla ladattavasta liitteestä.
Tervetuloa mukaan!

Menneet tapahtumat 2020

TENNISKURSSIT NALLISPORTISSA 3.-5.8.202
Alkeiskurssi (2 kurssia; 8 osallistujaa/kurssi)
Jatkokurssi (2 kurssia; 6 osallistujaa / kurssi)
Katso lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä.

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Salli Mattila

KLL Pohjois-Pohjanmaan opettajatoiminnan alueliikuntavastaava


Pitkäkankaan koulu

+358444973129 salli.mattila@eduouka.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.