Hyppää sisältöön

Tsemppari yrittää parhaansa

Kannustava opettaja huomioi ja näkee parhaansa yrittävän oppilaan. Lukuvuoden päätteeksi huomion ansaitsevat myös ne, jotka luovat hyvällä hengellä ja esimerkillä sosiaalista pääomaa ja yhteishenkeä luokkaan!

Kristiina Jakobsson, Koululiikuntaliiton toiminnanjohtaja
Tsemppari -diplomin ja keräilypeukut voit ladata näiltä sivuilta itse. Etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita tavarapalkinnoille. Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm. Mosho ja Gutz.
Tsemppari -diplomin ja keräilypeukut voit ladata näiltä sivuilta itse. Etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita tavarapalkinnoille. Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm. Mosho ja Gutz.

Miksi tsemppaaminen on tärkeää?

Hyvinvointi korostuu koulujen arjessa ja koululaisten jaksamisessa. Positiivinen huomaaminen ja kannustus edistää yhteishenkeä, opettaja-oppilas -suhdetta ja koulussa viihtymistä. Liikuntamyönteisiä Tsemppareita palkitaan lukukauden tai -vuoden päätteeksi Tsemppari -diplomilla vuosiluokilla 1-9. Monessa koulussa oppilaat itse valitsevat keskuudestaan Tsemppaajan tai monta Tsemppaajaa – kiitoksia ei kannata säästellä!

Tsempparin tunnusmerkit

Tsemppari -diplomi on mieluisa tapa tehdä näkymätön näkyväksi. Yritys ja tsemppi on aina upea asia!

• Tsemppari yrittää parhaansa ja on sitkeä yrityksessään!
• Tsemppari on liikuntamyönteinen!
• Tsemppari kannustaa muita!
• Tsemppari luo positiivisella asenteellaan luokan/koulun yhteishenkeä toiminnallisin tavoin!

Ideat ja välineet kannustamiseen

Tulosta luokkasi oppilaille Tsempparin tarrakeräilyvihko, ohjeet ja anna positiivista palautetta runsaasti, väljin kriteerein. Tarrapohjan voit tulostaa suoraan osoitetarra-arkille koulussasi. Kun oppilaasi on saanut kerättyä 10 kpl Tsemppari-merkkejä, on se jo itsessään hyvä palaute oppilaalle. Tsemppari -diplomin, tarrakeräilyvihkon ja Peukku-tarrat voit tulostaa kätevästi itse osoitteesta

Toimintaohje

Kohderyhmä: Ala- ja yläkoulut
Tee näin: Tulosta luokkasi oppilaille Tsempparin tarrakeräilyvihko, ohjeet ja anna positiivista palautetta runsaasti, väljin kriteerein. Tarra-pohjan voit tulostaa suoraan osoitetarra-arkille koulussasi. Kun oppilaasi on saanut kerättyä 10 kpl Tsemppari-merkkejä, on se jo itsessään hyvä palaute oppilaalle. 

Tytön merkkiarkki – kerää peukkuja tähän!

Lataa ja  tulosta Tsemppari-materiaalit tästä:Lataa ja tulosta Tsemppari -tarrakeräilyarkki pojalle  ja tytölle .

  1. Lataa ja tulosta Tsemppari-tarrat tästä. Tulosta osoitetarra itse HERMA-arkille. Tulostuslaitteeseen kannattaa määritellä “keskitä” tai “fit to center”, jotta tarrat eivät ala juosta. Käytä seuraavanlaista valmistarra-arkkia HERMA 38,1×21,2mm No. 4270 ja yhdelle tarra-arkille mahtuu 65 kpl tarroja. Voit myös tulostaa kuvat A4:lle ja antaa oppilaan liimata se liimapuikkoa hyväksikäyttäen.
  2. Lataa ja tulosta ! Diplomi tytölle ja pojalle  tästä !
Tsemppari diplomili tytölle ja pojalle
Tytön ja pojan Tsemppari -diplomi

Innostavia hetkiä toiminnalliseen oppimiseen ja liikkumiseen toivoo Koululiikuntaliitto!

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Kristiina Jakobsson

Toiminnanjohtaja


toiminnan johtaminen, taloushallinto, yhteiskuntasuhteet, KLL-aluetoiminnan koordinointi, tilastointi, kv- toiminta

040 500 2661 kristiina.jakobsson@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.