Hyppää sisältöön

Temppusankarit

Temppusankarit sisältää vinkkejä erilaisten voimisteluliikkeiden liikekehittelyihin sekä vaihtoehtoja opetuksen eriyttämiseen. Koululiikuntaliiton ja Suomen Voimisteluliiton Temppusankarit on maksuton materiaalikokonaisuus opetustyötä tekevien ja ohjaajien käyttöön. 

Temppusankareiden materiaaleista löydät liikekehittelyt yleisempiin voimisteluliikkeisiin. Videot on jaettu kolmeen ryhmään: liikkumistaidottasapainotaidot ja välineen käsittelytaidot. Välineen käsittelytaidoissa välineinä ovat naru, pallo ja vanne. 

Temppusankarit-kouluskabassa koululaiset(1-9lk) harjoittelevat omia voimistelutaitojaan monipuolisesti eri liikuntataitoja käyttäen, kisailevat ja haastavat toisiaan. Tuntimallien vinkein on helppo koostaa innostavia tuntikokonaisuuksia. Kouluskaban arvonimistä kisaillen jokainen oppilas saa kokeilla omia rajojaan. Kuka luokaltasi on taitoniekka, mestari tai guru?

Tutustu myös muihin Koululiikuntaliiton ja Suomen Voimisteluliiton liikuntamateriaalehin, joita hyödynnät oppi-, kerho- ja välitunneilla. Voimistelun opetus- ja harjoituskuvastossa on perinteiset voimisteluliikkeet koottu yhdelle A4. Voi jakaa oppilaille, jos haluavat kerätä pisteitä. 

Voimisteluliitto on julkaissut myös Energiset liikkujat -videot, jotka antavat vinkkejä energisten lasten ohjaukseen. 

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.