Navi
Koululaiset / Tsemppari

TSEMPPAAMINEN LUO YHTEISHENKEÄ - KANNUSTAMINEN MOTIVOI AKTIIVISUUTEEN!

Hyvinvointi korostuu koulujen arjessa ja koululaisten jaksamisessa. Positiivinen huomaaminen ja kannustus edistää yhteishenkeä, opettaja-oppilas -suhdetta ja koulussa viihtymistä. Liikuntamyönteisiä Tsemppareita palkitaan jälleen keväällä 2020 Tsemppari -diplomilla vuosiluokilla 1-9. Monessa koulussa oppilaat itse valitsevat keskuudestaan Tsemppaajan tai monta Tsemppaajaa – kiitoksia ei kannata säästellä!

Tsempparin tunnusmerkkejä ovat:
• Tsemppari yrittää parhaansa ja on sitkeä yrityksessään!
• Tsemppari on liikuntamyönteinen!
• Tsemppari kannustaa muita!
• Tsemppari luo positiivisella asenteellaan luokan/koulun yhteishenkeä toiminnallisin tavoin!

Tee näin: Tulosta luokkasi oppilaille Tsempparin tarrakeräilyvihko, ohjeet ja anna positiivista palautetta runsaasti, väljin kriteerein. Tarra-pohjan voit tulostaa suoraan osoitetarra-arkille koulussasi. Kun oppilaasi on saanut kerättyä 10 kpl Tsemppari-merkkejä, on se jo itsessään hyvä palaute oppilaalle. Koulusi kevät – tai joulujuhlassa - voit muistaa oppilaita. Tsemppari -diplomin, tarrakeräilyvihkon ja Peukku-tarrat voit tulostaa kätevästi itse osoitteesta

Tsemppari diplomit palkitsevat asenteesta.

Toimintaohje

Kohderyhmä: Ala- ja yläkoulut
Tee näin: Tulosta luokkasi oppilaille Tsempparin tarrakeräilyvihko, ohjeet ja anna positiivista palautetta runsaasti, väljin kriteerein. Tarra-pohjan voit tulostaa suoraan osoitetarra-arkille koulussasi. Kun oppilaasi on saanut kerättyä 10 kpl Tsemppari-merkkejä, on se jo itsessään hyvä palaute oppilaalle. 

Lataa ja  tulosta Tsemppari-materiaalit tästä:Lataa ja tulosta Tsemppari -tarrakeräilyvihko .

  1. Lataa ja tulosta Tsemppari-tarrat tästä. Tulosta osoitetarra itse HERMA-arkille. Tulostuslaitteeseen kannattaa määritellä "keskitä" tai "fit to center", jotta tarrat eivät ala juosta. Käytä seuraavanlaista valmistarra-arkkia HERMA 38,1x21,2mm No. 4270 ja yhdelle tarra-arkille mahtuu 65 kpl tarroja. Voit myös tulostaa kuvat A4:lle ja antaa oppilaan liimata se liimapuikkoa hyväksikäyttäen.
  2. Lataa ja tulosta ! Diplomi  tästä !

Innostavia hetkiä toiminnalliseen oppimiseen ja liikkumiseen toivoo Koululiikuntaliitto!