Navi
Koululaiset / Tsemppari

Tsemppari - haku on päättynyt!

Liikuntamyönteisiä Tsemppareita palkitaan tänäkin keväänä Tsemppari -diplomilla ja Mosho -tuotepaketilla vuosiluokilla 1-9. Kiitos sinulle opettaja, kun kannustat! Vuoden 2019 haku on nyt auki - max 2 hlöä per luokka.

Mikäli haluat palkita useampaa ja et halua hakea erityistä tuotepalkintoa, tulosta diplomit ja tarrat itse alla olevista linkeistä! Jaa tsemppauksesi #tsemppari2019 #koululiikuntaliitto #liikkuvakoulu !

Tsemppari diplomit palkitsevat asenteesta.

Opettaja - osaatko tsempata?

Haluatko palkita koululaisen yrittämisestä ja myönteisestä asenteesta?  Tämän sivun alta löydät materiaalia tsemppaamiseen ja lomakkeen tavarapalkinnon hakua varten (rajoitettu määrä).

Tsempparin tunnusmerkkejä ovat:

• Tsemppari yrittää parhaansa ja on sitkeä yrityksessään!
• Tsemppari on liikuntamyönteinen!
• Tsemppari kannustaa muita!
• Tsemppari luo positiivisella asenteellaan luokan/koulun yhteishenkeä toiminnallisin tavoin!

Toimintaohje:

Kohderyhmä: Ala- ja yläkoulut
Osallistumismaksu: Ilmainen

Tee näin: Tulosta luokkasi oppilaille Tsempparin tarrakeräilyvihko, ohjeet ja anna positiivista palautetta runsaasti, väljin kriteerein. Tarra-pohjan voit tulostaa suoraan osoitetarra-arkille koulussasi. Kun oppilaasi on saanut kerättyä 10kpl Tsemppari-merkkejä, on se jo itsessään hyvä palaute oppilaalle. Voit välittömän palautteen lisäksi hakea Koululiikuntaliitolta painettua Tsemppari -diplomia ja Mosho -tuotepalkintoa alla olevan lomakkeen kautta. Materiaalit ja lisäohjeet kts. alta.

Lisätietoja: Mikäli haluat hakea oppilaallesi tavarapalkinnon ja painetun diplomin vuodeksi 2019, haku aukeaa tammikuussa 2019. Yhteistyökumppanimme Mosho lahjoittaa v. 2019 tavarapalkinnot. Kaikki materiaalit voit itse tulostaa ilmaiseksi linkin kautta.

Lataa ja  tulosta Tsemppari-materiaalit tästä:

  1. Lataa ja tulosta Tsemppari -tarrakeräilyvihko .
  2. Lataa ja tulosta Tsemppari-tarrat tästä. Tulosta osoitetarra itse HERMA -arkille. Tulostuslaitteeseen kannattaa määritellä "keskitä" tai "fit to center", jotta tarrat eivät ala juosta. Käytä seuraavanlaista valmistarra-arkkia HERMA 38,1x21,2mm No. 4270 ja yhdelle tarra-arkille mahtuu 65 kpl tarroja. Voit myös tulostaa kuvat A4:lle ja antaa oppilaan liimata se liimapuikkoa hyväksikäyttäen.
  3. Lataa ja tulosta ! Diplomista on oma versio tytöille ja pojille yhteinen ja   pojille ja tytöille erikseen samassa pdf:ssä!

Hae tuotepalkintoa ja painettua diplomia 10 kpl Tsemppari-tarramerkkejä keränneelle koululaiselle alla olevan hakulomakkeen kautta. Opettaja voi hakea tuotepalkintoa yhdelle tytölle ja pojalle kerrallaan. Opettajan vapaamuotoisia kommentteja voidaan käyttää (ilman koululaisten nimiä) Tsemppari-diplomin markkinointitarkoituksissa ns. lainauksina.Koululiikuntaliiton tietosuojaseloste Tsemppari

Innostavia hetkiä toiminnalliseen oppimiseen ja liikkumiseen toivoo
Koululiikuntaliitto !   

#tsemppari2019 #koululiikuntaliitto #liikkuvakoulu