Navi
Koululaiset / Tsemppari

Tsemppari KannustaA!

Liikuntamyönteisiä Tsemppareita palkitaan Tsemppari -diplomilla vuosiluokilla 1-9. Kiitos sinulle opettaja, kun kannustat! 

Tsemppari diplomit palkitsevat asenteesta.

Opettaja - osaatko tsempata?

Haluatko palkita koululaisen yrittämisestä ja myönteisestä asenteesta?  Tämän sivun alta löydät materiaalia tsemppaamiseen.

Tsempparin tunnusmerkkejä ovat:

  • Tsemppari yrittää parhaansa ja on sitkeä yrityksessään!
  • Tsemppari on liikuntamyönteinen!
  • Tsemppari kannustaa muita!
  • Tsemppari luo positiivisella asenteellaan luokan/koulun yhteishenkeä toiminnallisin tavoin!

Toimintaohje:

Kohderyhmä: Ala- ja yläkoulut
Osallistumismaksu: Ilmainen

Tee näin: Tulosta luokkasi oppilaille Tsempparin tarrakeräilyvihko, ohjeet ja anna positiivista palautetta runsaasti, väljin kriteerein. Tarra-pohjan voit tulostaa suoraan osoitetarra-arkille koulussasi. Kun oppilaasi on saanut kerättyä 10 kpl Tsemppari-merkkejä, on se jo itsessään hyvä palaute oppilaalle. Voit välittömän palautteen lisäksi hakea Koululiikuntaliitolta painettua Tsemppari -diplomia ja Mosho -tuotepalkintoa keväällä 2020. 

Lataa ja  tulosta Tsemppari-materiaalit tästä:

  1. Lataa ja tulosta Tsemppari -tarrakeräilyvihko .
  2. Lataa ja tulosta Tsemppari-tarrat tästä. Tulosta osoitetarra itse HERMA -arkille. Tulostuslaitteeseen kannattaa määritellä "keskitä" tai "fit to center", jotta tarrat eivät ala juosta. Käytä seuraavanlaista valmistarra-arkkia HERMA 38,1x21,2mm No. 4270 ja yhdelle tarra-arkille mahtuu 65 kpl tarroja. Voit myös tulostaa kuvat A4:lle ja antaa oppilaan liimata se liimapuikkoa hyväksikäyttäen.
  3. Lataa ja tulosta ! Diplomista on kolme versiota  yhteinen tytöille /pojille sekä  erilliset diplomit tytöille ja pojille samassa pdf:ssä!

Koululiikuntaliiton tietosuojaseloste Tsemppari

Innostavia hetkiä toiminnalliseen oppimiseen ja liikkumiseen toivoo
Koululiikuntaliitto !