Hyppää sisältöön
Marraskuu
30
Aika:
30.11.2024 – 17.02.2025
Paikka:
Valtakunnallinen kotiratakisailu
Järjestäjä:
KLL ja SPL

Ilmoittaudu

FutsalSkaba 2025

FutsalSkaba starttaa jälleen 20.1.-14.2.2025. Ilmoittautuminen FutsalSkabaan 30.11.2024 mennessä

Uudistettu FutsalSkaba on huippusuosittu kiva kisailu kaikille eskareille ja 1.-6. luokkien oppilaille. Koululaiset pääsevät yhdessä opettelemaan yhteishenkeä, yhteistyötä, kaveruutta ja Reilun Pelin arvoja. Arvoja, jotka ovat tärkeitä arjessa sekä urheilussa. FutsalSkabassa koko opetusryhmä osallistuu yhteisesti toimintaan.

FutsalSkabaa pelataan oman koulun luokkien kesken. Jokaiselle osallistuvalle koululle on luvassa FutsalSkaba -peleihin soveltuvia palloja!

Koululiikuntaliitto ja Suomen Palloliitto on kehittänyt futsalsääntöjä mukaillen koulusovelluksen, joka helpottaa pelaamista ja saa helposti aikaan onnistumisen tunteita. Yhteistoiminnallisen kisailun kautta luokan luokkahenki ja yhteenkuuluvuus paranee. Samalla koko koulun liikunnallinen innostus kehittyy.

Omien luokkatovereiden ja joukkueiden kannustaminen on tärkeässä osassa, koska peleissä tulokseen vaikuttavat sekä tyttöjen että poikien pelit. Toiminnallisena tavoitteena on luoda alakoulun luokille suunnattu futsal toimintamalli, johon kaikilla kouluilla on mahdollista osallistua ja luokka osallistuu yhteisesti toimintaan.

FutsalSkabassa joukkueita muodostetaan luokan oppilaista ja jokaisessa joukkueessa tarvitaan niin tyttöjä kuin poikia. Luokasta voi muodostaa niin monta joukkuetta, kuin mahdollista on. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni halukas pääsee ja tulee joukkueisiin mukaan. Pelit pelataan käytössä olevan salin mukaan 5v5, 4v4 tai 3v3 pelimuodolla.

Katso lisätietoja FutsalSkabasta

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.