Hyppää sisältöön

FutsalSkaba 23-24

Uudistettu FutsalSkaba on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhdessä organisoima omalla koululla toteutettava kiva kisailu kaikille eskareille ja 1.-6.-luokkalaisille.
FutsalSkabassa koko luokka pääsee osallistumaan peleihin ja pelien järjestämiseen. Yhdessä opetellaan tärkeitä asioita; yhteishenkeä, yhteistyötä, kaveruutta ja Reilun Pelin arvoja. Pelit pelataan sovelletuin futsalsäännöin.
Kisailussa on käytössä pehmeä pallo, jolla pelaajien on mukavaa ja turvallista pelata. Pallo sopii erittäin hyvin salissa pelaamiseen. FutsalSkaba on osa Palloliiton Kaikki Pelissä -toimintaa.
FutsalSkabaa pelataan aikavälillä 22.1.- 16.2.2024 niinä päivinä kuin koululle parhaiten sopii. Voitte ladata erilaisia FutsalSkaban kisatauluja tarpeisiinne näiltä sivuilta.

Katso tästä erilaisia tapoja toteuttaa FutsalSkaba.

Katso uudet vuoden 2024 FutsalSkaba haasteet!

FutsalSkabaa pelataan oman koulun luokkien kesken. Jokaiselle osallistuvalle koululle on luvassa FutsalSkaba -peleihin soveltuvia palloja!

Koululiikuntaliitto ja Suomen Palloliitto on kehittänyt futsalsääntöjä mukaillen koulusovelluksen, joka helpottaa pelaamista ja saa helposti aikaan onnistumisen tunteita. Yhteistoiminnallisen kisailun kautta luokan luokkahenki ja yhteenkuuluvuus paranee. Samalla koko koulun liikunnallinen innostus kehittyy.

Omien luokkatovereiden ja joukkueiden kannustaminen on tärkeässä osassa, koska peleissä tulokseen vaikuttavat sekä tyttöjen että poikien pelit. Toiminnallisena tavoitteena on luoda alakoulun luokille suunnattu futsal toimintamalli, johon kaikilla kouluilla on mahdollista osallistua ja luokka osallistuu yhteisesti toimintaan.

FutsalSkabassa joukkueita muodostetaan luokan oppilaista ja jokaisessa joukkueessa tarvitaan niin tyttöjä kuin poikia. Luokasta voi muodostaa niin monta joukkuetta, kuin mahdollista on. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni halukas pääsee ja tulee joukkueisiin mukaan. Pelit pelataan käytössä olevan salin mukaan 5v5, 4v4 tai 3v3 pelimuodolla.

Ilmoita luokkasi tai ryhmäsi mukaan niin saat lisämateriaalia FutsalSkabasta!

FutsalSkaba starttaa jälleen 22.1.-16.2.2024. Ilmoita luokkasi mukaan 30.11.2023 mennessä www.kll.fi/tapahtumat Kaikille ilmoittautuneille kouluille luvassa FutsalSkaba -palloja! Ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.in/futsal24

Lataa FutsalSkaba 2024 esite

Alla FutsalSkaban materiaalia vuodelta 2022

Koulaistytöt taistelevat futsalpallosta innokkaasti ja keskittyneesti
Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Jani Kangasniemi

Liikuntakoordinaattori


palloilusarjat, opettajien liikunta, kv-toiminta

040 551 3488 jani.kangasniemi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.