Hyppää sisältöön
Helmikuu
5
Aika:
5.02.2023
Paikka:
Verkko
Järjestäjä:
Koululiikuntaliitto

Inspiroidu liikunnasta -tallenteet

Inspiroidu liikunnasta -webinaarisarjan tallenteet ovat tilattavissa. Webinaarisarjan tallenteissa perehdyt Liikkujatyyppeihin ja saat konkreettisia askelmerkkejä hyvinvoivaan arkeen. Miten tehdä liikkumisestä elämäntapa? Mitä tiede tietää liikkumisen hyödyistä? Miten edistää hyvinvointia opetustyössä? Liikuntatieteentohtori Jaana Kari jakaa ajankohtaiseen tutkimukseen ja vahvaan opettajakokemukseensa perustuen parhaat keinot hyvinvointimme lisäämiseen.

Tallenteet ovat tilattavissa maksuttomasti 23.1.-5.2.2023 välisenä aikana. Ne lähetetään tilaajille 6.2.2023. Tallenteet ovat katsottavissa toukokuun loppuun 2023 saakka.

Tallenteiden kohderyhmänä ovat kaikki opetustyötä tekevät eri koulutusasteilla sekä opetusalaa opiskelevat. Liikkujatyypit ja laadukas liikuntakasvatus -tallenne on suunnattu erityisesti liikunnanopetusta ja -ohjausta tekeville. Tallenteista saa inspiraatiota kuka tahansa, joka kaipaa hyvinvointia arkeensa.

Tilattavat tallenteet:

  • Tunnista Liikkujatyyppisi!
  • Liike on lääke – mihin totuus perustuu?
  • Liikkumisen ABC
  • Liikunnalliseen elämäntapaan kasvaminen
  • Liikkujatyypit ja laadukas liikuntakasvatus

Tallenteiden sisällöt löydät tästä linkistä.

HUOM: Tallenteiden tilausvahvistus ja tallennelinkki saattavat mennä sähköpostisi roskaposti- tai tarpeettomat-kansioon. Tarkista sähköpostisi eri kansiot, jos et löydä tilausvahvistusta tai tallennelinkkiä.

Lisätietoja: liikunta-asiantuntija Sari Turunen, sari.turunen(at)kll.fi tai p. 044 713 0821.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.