Hyppää sisältöön
Heinäkuu
24
Aika:
24.07.2022 – 29.07.2022
Paikka:
Stabbursdalen, Norja
Järjestäjä:
Koululiikuntaliitto

Ilmoittaudu

Opettajien Sopulivaellus

Vuoden 2022 vaellus suuntautuu Norjan Stabbursdalenin maisemiin 24.-29.7.2022.

Heitä sinäkin rinkka selkääsi ja vaelluskengät jalkaasi ja lähde mukaan huikealle vaellusreissulle!Tule mukaan kokemaan vaelluksen riemut, elämykset ja haasteet! Joukkoon mahtuu niin kokeneita vaellusguruja kuin ensikertalaisia. Mukaan tarvitset reipasta mieltä, peruskunnon ja retkeilyvälineet. Mikäli olet ensi kertaa lähdössä vaeltamaan ja epävarmuus vaellusvälineistä tai kunnostasi iskee, ota yhteyttä Koululiikuntaliiton liikuntakoordinaattori Jani Kangasniemeen.

Jokaiselle oma ryhmä
Retkeilijät jaetaan kahteen ryhmään: sisseihin ja nautiskelijoihin.Sissiryhmä on suunnattu hieman parempikuntoisille, vaellusta jo harrastaneille. Sissit taivaltavat maastosta riippuen noin 15–25 kilometrin päivämatkoja eli noin 7-9 tuntia päivässä. Sissit vaihtavat leiriä joka yöksi.Nautiskelijaryhmä sopii myös ensikertalaisille, mutta myös kokeneille vaeltajille riittää haasteita. Päivämatkat tässä ryhmässä ovat 12–20 kilometriä eli noin 6-8 tuntia päivässä. Osa päivämatkoista tehdään ilman rinkkaa.Mikäli olet lähdössä reissuun yksin, mutta haluaisit etsiä retkikumppania jakamaan esim. teltan, keittimen, yms. tai muita retkeilyvälineitä, ilmoittaudu “vaelluskaveripankkiin”. KLL toimittaa yhteystietolistat tänne ilmoittautuneille ja voitte sopia tarkemmin yhteisistä varusteista.

Sopulivaelluksen hinta on vuonna 2022 155 euroa. Hinta sisältää matkan suunnittelun, oppaiden palvelut, vakuutuksen ja suihku/saunamahdollisuuden sekä aamiaisen/lounaan reissun jälkeen 29.7.

KLL järjestää yhteiskuljetuksen Oulusta. Yhteiskuljetus Oulusta lähtee sunnuntaina 24.7. kello 9.00 aamulla ja palaa Ouluun myöhään illalla 29.7. Yhteiskuljetuksen hinta on 145 euroa ja sisältää lounaan menomatkalla.

Huom! Jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan, että rajan ylityksen mahdollistavat asiakirjat ovat kunnossa. Mikäli koronarajoitukset estävät vaelluksen ulkomaille vaihtuu kohde Suomen lappiin. Tällöin on mahdollista myös perua vaellus kuluitta.

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä.

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.