Navi
Koululaiset / Power Mover

power moveR

Tanssin riemuaTanssia, liikuntaa, musiikkia, vauhtia, jännitystä, liikeilmaisua, upeita tanssiesityksiä, yhteistoimintaa - sitä kaikkea on Power Mover. Power Mover on suunnattu kaikille kouluasteille ja koulut, luokat ja oppilaat voivat osallistua siihen eri tavoin. Koululiikuntaliiton Power Mover toiminta on liikuttanut vuosittain 70-90 000 lasta ja nuorta opettajineen. Vuonna 1996 alkanut voimaliike on liikuttanut 20 vuodessa yhteensä 2 miljoonaa liikkujaa!

Power Mover koostuu yhteistanssit sisältävästä tanssi-videosta, sekä tanssikisasta alue- ja finaalikisoineen. Tanssi sopii kaikille eikä vaadi erityisiä tiloja.
Power Moverissa liikkuvatkin tytöt ja pojat kouluissa opettajineen.

Uusi 2017 Power Mover video (USB-muistitikku) sisältää uudet yhteistanssit ja liikunnallisia tietoiskuja, sekä vinkkejä liikunta opettaville opettajille ja koululaisille. Koululiikuntaliitto tuottaa vuosittain kouluille uuden tanssinopetus ohjelman, jonka saa liittymällä Power Mover-klubikouluksi 39 eurolla. Ohjelmassa opetetaan uudet Power Mover -tanssit, jotka ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja monipuolisia, sekä riittävän helppoja toteuttaa koululuokalle ja isoille ryhmille. Power Mover -yhteistanssia tanssitaan aluekilpailuissa sekä erityisesti koulujen omissa tilaisuuksissa.
Anu R 
Power Mover videolla 2017 opetetaan kaksi uutta tanssia. Ne voi opetella videota katselemalla, sillä kaikki liikkeet käydään läpi edestä ja takaa kuvattuina. Uusien tanssien opettajina ovat tanssinopettaja Anu Raita (kuvassa) ja Miikka Mäkelä, eli Motoriikka-Miikka.  
Anun tanssi on vaikeusasteeltaan helppo ja se on suunnattu tanssia aloitteleville ja nuorimmille koululaisille, kun taas Miikan tanssissa ilmeet ja eleet ovat pääsosassa. Miikan tanssi on vaikeusasteeltaan keskitasoa. Molempien tanssien teemana on
"Tanssien kiusaamista vastaan".

Anun tanssissa musiikkina on Vesalan "Älä droppaa mun tunnelmaa" ja Miikan käyttämä musiikki on Elastisen  "Eteen ja Ylös". Nämä kaksi kappaletta ovat (MP3) muistitikulla erillisinä.
Bonuksena uudella muistitikulla on Kulosaaren yhteiskoulun oppilaiden tekemä "Välkkäritanssi", jonka musiikkina on Alman "Karma". 

Uusi Power Mover ohjelma on lähetetty kouluille 17.tammikuuta Koululiikuntaliiton kirjeessä. Tilaa video liittymällä Power Mover klubiin täältä. 
UUSI POWER MOVER 2018 VIDEO ILMESTYY TAMMIKUUSSA!
Uudet tanssit opettavat Anu Raita sekä Akim Bakhtaoui. Lisätietoja uusista tansseista tulee tänne marraskuussa, jolloin ne kuvataan. 
Power Mover tanssikisan aluetapahtumia järjestetään huhti-toukokuussa. Aluetapahtumista ja finaalista, joka järjestetään 30.5.2017 Malmitalolla Helsingissä löytyy lisätietoa täältä.
Tanssikisan finaalin tunnelmia kuvin ja videoin voit katsella facebook-sivuiltamme: https://www.facebook.com/powermover/
Lisätietoja Power Moverista; terho.tomperi(at)kll.fi 


        POWER MOVER TANSSIJAT KOULUSSA  
 

Ilmoita tässä kuinka monta koulunne oppilasta osallistui Power Mover tanssiin tänä keväänä.
Tanssijoiden lukumäärä *
Nimi *
Sähköposti *
Koulu *
Vapaat kommentit Power Mover videosta