Navi
Koululaiset / Power Mover

power moveR

Tanssin riemuaTanssia, liikuntaa, musiikkia, vauhtia, jännitystä, liikeilmaisua, upeita tanssiesityksiä, yhteistoimintaa - sitä kaikkea on Power Mover. Power Mover on suunnattu kaikille kouluasteille ja koulut, luokat ja oppilaat voivat osallistua siihen eri tavoin. Koululiikuntaliiton Power Mover toiminta on liikuttanut vuosittain 70-90 000 lasta ja nuorta opettajineen. Vuonna 1996 alkanut voimaliike on liikuttanut yli 20 vuodessa yhteensä 2 miljoonaa liikkujaa!

Power Mover koostuu yhteistanssit sisältävästä tanssi-videosta, sekä tanssikisasta alue- ja finaalikisoineen. Tanssi sopii kaikille eikä vaadi erityisiä tiloja.
Power Moverissa liikkuvatkin tytöt ja pojat kouluissa opettajineen.

Uusi 2018 Power Mover video (USB-muistitikku) sisältää uudet yhteistanssit ja liikunnallisia tietoiskuja, sekä vinkkejä liikunta opettaville opettajille ja koululaisille. Koululiikuntaliitto tuottaa vuosittain kouluille uuden tanssinopetus ohjelman, jonka saa liittymällä Power Mover-klubikouluksi 39 eurolla/vuosi. Ohjelmassa opetetaan uudet Power Mover -tanssit, jotka ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja monipuolisia, sekä riittävän helppoja toteuttaa koululuokalle ja isoille ryhmille. Power Mover -yhteistanssia tanssitaan aluekilpailuissa sekä erityisesti koulujen omissa tilaisuuksissa.
Anu R 
Power Mover videolla 2018 opetetaan kaksi uutta tanssia. Ne voi opetella videota katselemalla, sillä kaikki liikkeet käydään läpi edestä ja takaa kuvattuina. Uusien tanssien opettajina ovat Anu Raita (kuvassa) ja Akim Bakhtaoui.  
Anun tanssi on helpohko ja se on suunnattu kaikille koululaisille, kun taas Akimin tanssissa liikutaan eri katutanssityyleillä Reino Nordinin "Otan sut haltuun" -kappaleen tahdissa. Akimin tanssi on vaikeusasteeltaan keskitasoa. 
Anun tanssissa musiikkina on suositun norjalaisduon Marcus&Martinus + Katastrofen kappale "Elektrisk" Nämä kaksi laulua ovat (MP3) muistitikulla erillisinä.

2018 Power Mover ohjelma lähetetään klubikouluille tammikuun alussa Koululiikuntaliiton kirjeessä. Tilaa video liittymällä Power Mover klubiin täältä. Power Mover tanssikisan aluetapahtumia järjestetään huhti-toukokuussa. 
Tanssikisan finaalin tunnelmia kuvin ja videoin voit katsella facebook-sivuiltamme: https://www.facebook.com/powermover/
Lisätietoja Power Moverista; terho.tomperi(at)kll.fi 


        POWER MOVER TANSSIJAT KOULUSSA  
 

Ilmoita tässä kuinka monta koulunne oppilasta osallistui Power Mover tanssiin tänä vuonna 2018.
Tanssijoiden lukumäärä *
Nimi *
Sähköposti *
Koulu *
Vapaat kommentit Power Mover videosta