Hyppää sisältöön

Oman tanssin kisa

Power Mover tanssikilpailussa nuoret suunnittelevat itse esityksensä. Tanssin on oltava uusi, mutta sitä voidaan esittää ennen kisaa koulun omissa tapahtumissa. Sarjoja on ala- ja yläkoululaisille, sekä yhteiset piensarjat yläkoululaisille/lukiolaisille/toisen asteen opiskelijoille.
Ryhmille suunnatussa kisassa on sarjat pienille ja isoille ryhmille. Kaikkien tanssiryhmään kuuluvien koululaisten on oltava samasta koulusta tai oppilaitoksesta. Aloitteleville ryhmille suositellaan  osallistumista Näytössarjaan, jossa ei kilpailla. Se on tarkoitettu peruskoululaisten ryhmille, joissa voi olla oppilaita eri luokka-asteilta (1-9lk).

Omaan tanssiin luovuus liikkeelle

Ota luovuus ja omat ideat käyttöön, kun suunnittelet Power Mover tanssiesitystä. Tanssin on oltava uusi ja tähän kisaan tehty. Suunnittele oma koreografia ja valitse siihen sopiva musiikki. Ryhmäkisassa yhtenäisyys, asut, kaikille sopivat liikkeet ja musiikki vaikuttavat onnistumiseen. Harjoittele esitys aloituksesta lopetukseen hyvin. Alaluokkien esityksissä opettaja saa osallistua ryhmän ohjaukseen.
Syksyn 2020 videokisan tulokset!

Power Mover finaalin riemua
Tanssiryhmän riemua finaalissa.


Kevään 2021 tanssikisa jatketaan aluekisoilla; Hauho, Oulu, Vaasa, pääkaupunkiseutu, ja kaupunkien sisäiset kisat Porissa ja Tampereella. Kisassa on viisi sarjaa: alakoulujen isot ja pienryhmät, yläkoulujen isot ja pienryhmät, sekä Näytössarjalla, joka on tarkoitettu aloitteleville ryhmille. Soolosarja järjestetään videokisana.
Oman tanssin kisan 2021 teemana on Power Mover -Disco!
Kisassa on entiseen tapaan vapaa musiikin ja tanssilajin valinta. Teeman esilletuontiin odotetaan uusia ideoita ja luovia ratkaisuja. Lisätietoja ilmoittautumisen avauduttua tammikuun lopulla tapahtumat sivuillamme.

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Terho Tomperi

Kehittämispäällikkö


yksilökilpailut, Power Mover

050 5142 498 terho.tomperi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.