Hyppää sisältöön

Oman tanssin kisa

Power Mover tanssikilpailussa nuoret suunnittelevat itse esityksensä. Tanssin on oltava uusi, mutta sitä voidaan esittää ennen kisaa koulun omissa tapahtumissa. Sarjoja on ala- ja yläkoululaisille, sekä yhteiset piensarjat yläkoululaisille/lukiolaisille/toisen asteen opiskelijoille.
Ryhmille suunnatussa kisassa on sarjat pienille ja isoille ryhmille. Kaikkien tanssiryhmään kuuluvien koululaisten on oltava samasta koulusta tai oppilaitoksesta. Soolosarjoissa ala- ja yläkouluisista lukiolaisiin/ toisen asteen opiskelijoihin on kaksi ”tanssilajia”: a) katutanssit ja b) muut tanssilajit. Aloitteleville ryhmille suositellaan  osallistumista Näytössarjaan, jossa ei kilpailla. Se on tarkoitettu peruskoululaisten ryhmille, joissa voi olla oppilaita eri luokka-asteilta (1-9lk).

Omaan tanssiin luovuus liikkeelle

Ota luovuus ja omat ideat käyttöön, kun suunnittelet Power Mover tanssiesitystä. Tanssin on oltava uusi ja tähän kisaan tehty. Suunnittele oma koreografia ja valitse siihen sopiva musiikki. Ryhmäkisassa yhtenäisyys, asut, kaikille sopivat liikkeet ja musiikki vaikuttavat onnistumiseen. Harjoittele esitys aloituksesta lopetukseen hyvin. Alaluokkien esityksissä opettaja saa osallistua ryhmän ohjaukseen.
Syksyllä 2020 tanssikisa ryhmille toteutetaan videoiden kautta. Ryhmän tanssista kuvataan 2-3 min video, jolla osallistutaan kisaan. Katso lisää täältä.

Power Mover finaalin riemua
Tanssiryhmän riemua finaalissa.
Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Terho Tomperi

Kehittämispäällikkö


yksilökilpailut, Power Mover

050 5142 498 terho.tomperi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.