Hyppää sisältöön

Power Mover -Oman tanssin kisa

Power Mover -Oman tanssin kilpailussa oppilaat suunnittelevat itse oman esityksensä. Tanssin on oltava uusi, mutta sitä voidaan esittää ennen kisaa koulun omissa tapahtumissa.

Kevään 2022 tanssikisat järjestetään hybridimallina, eli joko videokisana tai aluekisoina. Huhtikuussa ovat aluekisat Tampereella 7.4. (sisäinen), Oulussa 21.4. sekä Vaasassa 27.4.2022. Muita aluekilpailuja ei ole tänä vuonna.

Muut alueet (Uusimaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Kainuu, Lappi ja Ahvenanmaa) alueelle järjestetään karsintakilpailu videokilpailuna. Osaa saavat ottaa kaikki alueen koulujen tanssiryhmät. Lisätietoja tapahtumat sivuillamme.

Sarjat

Power Moverissa on viisi sarjaa: alakoulujen isot ja pienryhmät, yläkoulujen/ lukiolaisten isot ja pienryhmät, sekä Näytössarja, joka on tarkoitettu aloitteleville ryhmille. Soolosarja järjestetään kokonaan videokilpailuna. Tutustu siihen täältä.

Teemat

Oman tanssin kisan 2022 teemana kilpasarjoissa on “Mä ja mun kaverit“! Erillinen soolosarja järjestetään kokonaan videokisana eikä siinä ole annettua teemaa.

Säännöt

Kisassa on entiseen tapaan vapaa musiikin ja tanssilajin valinta. Teeman esilletuontiin odotetaan uusia ideoita ja luovia ratkaisuja. Lisätietoja tapahtumat sivuillamme.

Ryhmille suunnatussa kisassa on sarjat pienille ja isoille ryhmille. Kaikkien tanssiryhmään kuuluvien koululaisten on oltava samasta koulusta tai oppilaitoksesta. Aloitteleville ryhmille suositellaan  osallistumista Näytössarjaan, jossa ei kilpailla. Se on tarkoitettu peruskoululaisten ryhmille, joissa voi olla oppilaita eri luokka-asteilta (1-9lk).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen videomuotoiseen aluekisaan tulee tehdä huhtikuun 18. päivään mennessä! Videoesitys tulee ladata samalla, kun ilmoittautuu. Soolosarjasta on erillinen kilpailukutsu tapahtumat-sivuillamme.

HUOM! Ilmoittautuminen aluekisoihin päättyy Ouluun 31.3.2022 ja Vaasaan 30.3.2022!

Luovuus liikkeelle

Kannusta oppilaita ottamaan luovuus ja omat ideat käyttöönsä, kun he suunnittelevat Power Mover -tanssiesitystä. Tanssin on oltava uusi ja tähän kisaan tehty. Oppilaat suunnittelevat oman koreografian ja valitse siihen sopiva musiikki. Ryhmäkisassa yhtenäisyys, asut, kaikille sopivat liikkeet ja musiikki vaikuttavat onnistumiseen. Harjoittele esitys aloituksesta lopetukseen hyvin. Alaluokkien esityksissä opettaja saa osallistua ryhmän ohjaukseen.

Power Mover finaalin riemua
Tanssiryhmän riemua finaalissa.

Vanhoja tuloksia:
Syksyn 2020 videokisan tulokset!
Kevään 2021 ryhmien videokisan tulokset!
Kevään 2021 soolosarjojen tulokset!

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Susanna Aulin

Liikunta-asiantuntija


Yksilökilpailut, Power Mover, Pyöräsankarit

044 350 2602 susanna.aulin@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.