Hyppää sisältöön

Opettajien kaukalopallon veteraanisarja (+40-v) Vierumäki 5.-6.11.2022

Katso tulokset ja tilastot tästä linkistä

KILPAILUMÄÄRÄYKSET
* Peliaika on 1 x 30 minuuttia suoraa aikaa. Pelikello pysähtyy vain erotuomarin aikalisästä.

* Viimeisen minuutin aikana jäähyn arvoisesta rikkeestä seuraa. Viimeisen minuutin aikana pienikin ajanpeluu johtaa tuomarin aikalisään + harkinnan mukaan rangaistuslaukaukseen.

* Pelitapa: Alkusarjassa pelataan kaksinkertainen sarja. Alkusarjan sijoille 1-2 sijoittuneet joukkueet pelaavat finaaliottelun ja sijoille 3-4 sijoittuneet joukkueet pronssipelin. Mikäli joukkueet alkusarjassa päätyvät tasapisteisiin ratkeaa joukkueiden paremmuus tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten otteluiden 1. maalierolla, 2. tehdyillä maaleilla 3. koko ylemmän loppusarjan maalierolla, 4. tehdyillä maaleilla, 5. koko turnauksen maalierolla 6. koko turnauksen tehdyillä maaleilla 7. arvalla

* Kilpailun ylimpänä elimenä toimii Koululiikuntaliiton määräämä kilpailutoimikunta, johon kuuluu Jani Kangasniemi (pj), pelaajien puolueeton edustaja sekä tuomariston edustaja. Tämä toimikunta ratkaisee mahdolliset vastalauseet ja muut sääntöihin liittyvät ongelmakysymykset. Vastalausemaksu on 50 euroa, joka palautetaan vain, jos vastalause hyväksytään. Kirjallinen vastalause tulee jättää välittömästi ottelun jälkeen infopisteeseen. Vastalauseesta tulee ilmoittaa välittömästi myös pelin tuominneelle erotuomarille sekä vastustajan joukkueenjohtajalle.