Navi
Koululaiset / Power Mover

power moveR

Tanssin riemuaTanssia, liikuntaa, musiikkia, vauhtia, jännitystä, liikeilmaisua, upeita tanssiesityksiä, yhteistoimintaa - sitä kaikkea on Power Mover. Power Mover on suunnattu kaikille kouluasteille. Power Mover toiminta on liikuttanut vuosittain 70-250 000 lasta ja nuorta opettajineen. Vuonna 1996 alkanut voimaliike on 23 vuodessa tanssittanut yhteensä yli 2 miljoonaa liikkujaa!

Power Mover koostuu yhteistanssit sisältävästä tanssi-videosta, sekä tanssikisan alue- ja finaalitapahtumista. Tanssi sopii kaikille eikä vaadi erityisiä tiloja. Power Moverissa liikkuvatkin tytöt ja pojat yhdessä. 

2019 Power Mover videolla (USB-muistitikku) Tiia Redsven-Heino opettaa uuden yhteistanssin ja perusliikkeitä alku- ja loppuverryttelyineen. Lisäksi videolla on liikuntavinkkejä KLL:n Sankarit -toiminnoista. Pyöräsankarit toimintaan liittyvä "fillaritanssi" sopii kaikille koululaisille ja opettajille yhteiseksi tanssiksi. Tanssin opettaa Miikka Mäkelän ilmeikkäällä tavallaan. 
Koululiikuntaliiton vuosittain kouluille tuottaman uuden Power Mover ohjelman saa liittymällä Power Mover-klubikouluksi 39 eurolla/vuosi. Ohjelmassa opetetut uudet tanssit ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja monipuolisia, sekä riittävän helppoja toteuttaa koululuokassa.  Power Mover -yhteistanssia tanssitaan lisäksi aluekilpailuissa sekä koulujen omissa tilaisuuksissa.Tiia R-H
 
Power Mover videolla 2018 opetetaan kaksi uutta tanssia. Ne voi opetella videota katselemalla, sillä kaikki liikkeet opetetaan selkeästi edestä ja takaa kuvattuina. Tanssien opettajina ovat Anu Raita (kuvassa) ja Akim Bakhtaoui.  
Anun tanssi on helpohko ja se on suunnattu kaikille koululaisille, kun taas Akimin tanssissa liikutaan eri katutanssityyleillä Reino Nordinin "Otan sut haltuun" -kappaleen tahdissa. Akimin tanssi on vaikeusasteeltaan keskitasoa. 
Anun tanssissa musiikkina on suositun norjalaisduon Marcus&Martinus + Katastrofe kappale "Elektrisk" Nämä kaksi laulua ovat (MP3) muistitikulla erillisinä.

Vuoden 2019 Power Mover ohjelma on lähetetty klubikouluille tammikuun 10. päivä Koululiikuntaliiton kirjeessä. Tilaa video ja liity Power Mover klubiin täältä. 


Power Mover tanssikisan aluetapahtumat järjestetään huhti-toukokuussa 2019. 
Tanssikisan finaalin tunnelmia kuvin ja videoin voit katsella facebook-sivuiltamme: https://www.facebook.com/powermover/
Lisätietoja Power Moverista; terho.tomperi(at)kll.fi 


        POWER MOVER TANSSIJAT KOULUSSA  
 

Ilmoita tässä kuinka monta koulunne oppilasta osallistui Power Mover tanssiin vuonna 2019.
Tanssijoiden lukumäärä *
Nimi *
Sähköposti *
Koulu *
Vapaat kommentit Power Mover videosta 2019