Navi
Koululaiset / Power Mover

power moveR

Tanssin riemuaTanssia, liikuntaa, musiikkia, vauhtia, jännitystä, liikeilmaisua, upeita tanssiesityksiä, yhteistoimintaa - sitä kaikkea on Power Mover. Power Mover on suunnattu kaikille kouluasteille. Power Mover toiminta on liikuttanut vuosittain 70-250 000 lasta ja nuorta opettajineen. Vuonna 1996 alkanut voimaliike on 24 vuodessa tanssittanut yhteensä yli 2 miljoonaa liikkujaa!

Power Mover koostuu yhteistanssit sisältävästä tanssi-videosta, sekä tanssikisan alue- ja finaalitapahtumista. Tanssi sopii kaikille eikä vaadi erityisiä tiloja. Power Moverissa liikkuvatkin tytöt ja pojat yhdessä. 

2020 video ilmestyi tammikuun alussa. Videolla uudet power mover -tanssit opettavat Tiia Redsven-Heino ja Akim Bakhtaoui. Tiian iloa ja aurinkoista mieltä henkivä koreografia on suunnattu aloitteleville ja alakoululaisille. Akimin rento ja hauska koreografia on katutanssin eri osa-alueiden yhdistelmä. Akimin tanssi sopii tanssia aiemmin harrasteneille tai katutansseista pitäville nuorille.  Molemmissa tansseissa on positiivinen, iloa ja energiaa kumpuava musiikki.
Koululiikuntaliiton vuosittain kouluille tuottaman uuden Power Mover ohjelman saa liittymällä Power Mover-klubikouluksi 39 eurolla/vuosi*. Ohjelmassa opetetut uudet tanssit ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja monipuolisia, sekä riittävän helppoja toteuttaa koululuokassa.  Power Mover -yhteistanssia tanssitaan lisäksi aluekilpailuissa sekä koulujen omissa tilaisuuksissa.
Akim ja Tiia

2019 Power Mover videolla
(USB-muistitikku) Tiia Redsven-Heino opettaa uuden yhteistanssin ja perusliikkeitä alku- ja loppuverryttelyineen. Lisäksi videolla on liikuntavinkkejä KLL:n Sankarit -toiminnoista. Pyöräsankarit toimintaan liittyvä "fillaritanssi" sopii kaikille koululaisille ja opettajille yhteiseksi tanssiksi. Tanssin opettaa Miikka Mäkelän ilmeikkäällä tavallaan.

Power Mover videolla 2018 opetetaan kaksi uutta tanssia.
 Ne voi opetella videota katselemalla, sillä kaikki liikkeet opetetaan selkeästi edestä ja takaa kuvattuina. Tanssien opettajina ovat Anu Raita (kuvassa) ja Akim Bakhtaoui.  
Anun tanssi on helpohko ja se on suunnattu kaikille koululaisille, kun taas Akimin tanssissa liikutaan eri katutanssityyleillä Reino Nordinin "Otan sut haltuun" -kappaleen tahdissa. Akimin tanssi on vaikeusasteeltaan keskitasoa. 
Anun tanssissa musiikkina on suositun norjalaisduon Marcus&Martinus + Katastrofe kappale "Elektrisk" Nämä kaksi laulua ovat (MP3) muistitikulla erillisinä.

Vuoden 2020 Power Mover ohjelma on lähetetty postitse klubikouluille tammikuun 9. päivä Koululiikuntaliiton kirjeessä. Tilaa video ja liity Power Mover klubiin täältä. 
*Liittymällä klubiin 30.4. mennessä saat latauslinkin 2020 ohjelmasta etuhinnalla 29€, joka ei sisällä uuden klubikoulun lahjavideota.

Tanssikisan videoista voit katsella parhaita paloja facebook-sivuiltamme
Lisätietoja Power Moverista; terho.tomperi(at)kll.fi 


        POWER MOVER TANSSIJAT KOULUSSA  
 

Ilmoita tässä kuinka monta koulunne oppilasta osallistui Power Mover tanssiin vuonna 2020.
Koulunne koko oppilasmäärä *
Tanssijoiden lukumäärä *
Nimi *
Sähköposti *
Koulu *
Vapaat kommentit Power Mover videosta 2020