Hyppää sisältöön

Liikettä syksyyn – Koulun oma liikuttaja

Koulun oma liikuttaja -tiedote kolahtelee koulujen postilaatikoihin 14.8.2023 alkavalla viikolla.

Hyppää satulaan ja hae Pyöräsankarit-kouluksi 5.9.2023 mennessä. Ala-, ylä- ja yhtenäiskouluja haetaan mukaan
Pyöräsankarit-kouluiksi. Kouluihin perustetaan pyörätiimi, joka järjestää koulun kulttuuriin sopivaa pyöräilytoimintaa. Tuemme toimintaa etäkoulutuksin, ideoin, sekä materiaalein. Hae mukaan nettisivuilla olevalla lomakkeella.

Yksilökilpailutoiminta on muutosten myllerryksessä. “Haluamme kehittää toimintaa saadun palautteen pohjalta”, kertoo liikunta-asiantuntija Susanna Aulin-Uusikartano Koululiikuntaliitosta.

Säbäkipinä ja FutsalSkaba liikuttavat alakoululaisia. Mukaan ilmoittautuva koulu saa monipuolista materiaalia, vinkkejä ja kannustusta toiminnan järjestämiseen.

Vesisankarit-kuntayhteistyön tuloksena toiminta on jalkautunut Iisalmen kouluihin. “Innostavien ja monipuolisten käytännön tehtävien kautta vesitaitojen oppiminen on hauskaa. Vesisankareiden materiaalien avulla toiminnallisten harjoitusten toteuttaminen osana koulupäivää on helppoa. “, innostaa Vesisankarit-koordinaattori Paula Liljeström.

Koululiikuntaliiton tapahtumat koululaisille ja opettajille tarjoavat upeita kisaelämyksiä ja yhteisöllisyyttä. Syksyn tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Laajasta materiaalipankistamme löydät vinkkejä koulupäivien ja oppituntien aktivointiin. Syksyn välituntiliikkumiseen sopii Juoksusankarit-koulujen toteuttama tarkkuusjuoksu. Vaarana on ainoastaan juoksubuumin syntyminen.

Koulun oma liikuttaja -tiedotteen luet PDF:nä nettisivuiltamme.

Liikunnallista lukuvuoden alkua!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.