Hyppää sisältöön

SäbäKipinä 24-25

Koululiikuntaliiton ja Salibandyliiton Säbäkipinän kouluvuosi on alakouluille suunnattu toimintamalli, jossa koko luokka toimii yhdessä liikunnan parissa. Säbäkipinän kouluvuosi tuo kouluille salibandya hauskasti ja motivoivasti. Lukuvuonna 24-25 Säbäkipinän kouluvuosi koostuu neljästä kokonaisuudesta: lukuvuoden käynnistää PIHAPELIVIIKKO (syyskuu), Marraskuun vaihteessa on SÄBÄKIPINÄN KOULUVIIKKO, tammikuussa starttaa TAITURIKISA ja toukokuussa Säbäkipinän kouluvuosi päättyy Unelmien Liikuntapäivään ja KESÄN LIIKUNTAVINKKEIHIN. Ja kouluvuoden aikana tietysti myös pelataan!

Säbäkipinän kouluvuoden sähköisen materiaalin lisäksi materiaalipakettiin sisältyvät edellisten vuosien tapaan Sporttikortit, sekä niihin kuuluvat tarrat. Sporttikortti kannustaa lisäämään liikettä koulussa, kuin vapaa-ajallakin. Jokainen kouluvuodessa mukana oleva lapsi saa materiaalipaketissa Ottelupassin, jolla pääsee marras-joulukuun aikana seuraamaan huippusalibandyä! Ottelupassi on voimassa naisten- ja miesten liigassa (F-liiga), Inssi-divarissa ja Naisten divarissa.

Miten mukaan?

Opettaja ilmoittaa luokkansa maksutta mukaan SäbäKipinään. Opettaja voi ilmoittaa kerralla myös useamman luokan mukaan. Ilmoittautuneille lähetetään lisämateriaalia.
Ilmoita luokkasi ja koulusi maksutta mukaan 20.9. mennessä. Postitettavat materiaalit lähetetään kouluille 18.9. 24 alkaen. Sähköisen materiaalin saa heti käyttöönsä ilmoittauduttua.

Ilmoittautuminen KLL:n tapahtumakalenterista tai tästä: https://www.lyyti.in/sabakipina24

Katso myös: https://salibandy.fi/fi/harrastaminen/sabakipina/kouluille/

Säbäkipinä mahdollistaa liikkumisen muiden lasten kanssa ajatuksella: kuka vaan, mistä vaan, miten vaan. Tärkeintä on, että annamme lapselle helpon ja kivan tavan liikkua muiden lasten kanssa. Hauskuus ja ilo edellä. Näin ehkä voimme sytyttää isommankin kipinän liikkumiseen, joka toivottavasti kestää koko loppuelämän.

Elina Anttonen, Salibandyliitto
Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Jani Kangasniemi

Liikuntakoordinaattori


palloilusarjat, opettajien liikunta, kv-toiminta

040 551 3488 jani.kangasniemi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.