Hyppää sisältöön

Säbäkipinä koulutukset

Pelinohjaajakoulutukset

Tarjoamme koulumaailmaan soveltuvaa pelinohjaajakoulutusta,  jossa koulutuskokonaisuus on räätälöity tiiviiksi, koulumaailmaan soveltuvaksi (n. 1 h koulutus) ja se on suunnattu nuorille. Pelinohjaajakoulutuksen käyneet voivat toimia pelinohjaajina (”tuomareina”) koulun pelitapahtumissa. Pelinohjaajakoulutus on erinomainen tapa osallistaa nuoria yhteiseen toimintaan, sekä tarjota mahdollisuutta kokeilla toisenlaista näkökulmaa urheiluharrastukseen. Pelinohjaajakoulutuksesta on helppo jatkaa virallisiin erotuomarikoulutuksiin. Säbäkipinän pelinohjaajakoulutus on osallistujille ja kouluille maksuton.

SäbäKipinään ilmoittautuneet koulut voivat osallistua Säbäkipinä-pelinohjaajakoulutuksiin. Ilmoita luokkasi mukaan SäbäKipinään 28.10. mennessä www.kll.fi/tapahtumat niin saat lisätietoja Säbäkipinäkoulutuksista.

Opettajakoulutukset

Opettajille suunnattua koulutusta on tulossa lukukaudella 2022-2023.  Ohjaajakoulutuksia toteutetaan tällä hetkellä tilauskoulutuksina (4 h koulutuskokonaisuus) ja koulutusta voi kysellä Salibandyliitosta elina.anttonen@salibandy.fi

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Jani Kangasniemi

Liikuntakoordinaattori


palloilusarjat, opettajien liikunta, kv-toiminta

040 551 3488 jani.kangasniemi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.