Hyppää sisältöön

ActionTrack Juoksusankarit

Juoksusankarit tuottivat Smart Moves -hankkeen käytössä olevaan ActionTrack-suunnistukseen sisältökokonaisuuden juoksemisesta.

ActionTrack-suunnistus on liikettä lisäävä opetusmenetelmä, jota voidaan hyödyntää sisä- ja ulkotiloissa erilaisilla sisällöillä. Pelin ideana on suunnistaa ja suorittaa virtuaalisia tehtäviä kännykkään ladattavan sovelluksen avulla. Rastit sijoitetaan sopiville kohdille paikkatietoja hyödyntämällä. Smart Movesin sivuilla on erilaisia valmiita tehtäväkokonaisuuksia.

Smart Movesin ActionTrack-suunnistuspelissä on kahdeksan pelivaihtoehtoa. Voit hyödyntää valmiita tehtäviä tai luoda omia. Pelin käyttö vaatii kirjautumisen.

Juoksusankarit-tehtävät: Erilaisia juoksutehtäviä ja juoksuun liittyviä tietokysymyksiä. Kansio koostuu 10 tehtävästä, jota voi hyödyntää Hajautus-pelissä. Valitse pelisivulta peliksi ulkopeli Hajautus (Smart Movesin tehtäväkansioilla), joilloin saat Juoksusankarit-tehtävät käyttöön.

Hajautus-pelissä valitse kartalta alue, jolle sijoitat rastit. Sijoittamisen jälkeen vedä vihreät ja mustat kulmat rastipisteiden ympärille, jotta kartta aktivoituu.

Näin pääset alkuun

  1. Siirry pelisivulle, josta pääset lukemaan pelikuvaukset ja käynnistämään pelin.
  2. Valitse haluamasi peli ja paina ”Start”. Tämän jälkeen sinun tulee luoda omat tunnukset, jolloin tekemäsi kysymykset jäävät talteen tunnuksiesi taakse. Huom! Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa, kopioi koodirimpsu kirjautumisen ensimmäisessä vaiheessa, koska tarvitset sitä pelin käynnistämiseen. Toinen vaihtoehto on, että rekisteröitymisen jälkeen menet takaisin Smart Movesin sivulle ja käynnistätä pelin uudestaan.
  3. Seuraa oikean reunan muokkausohjeita ja etene niiden mukaan, kunnes pääset käynnistyssivulle.
  4. Keksi pelille nimi, anna sähköpostiosoitteesi ja käynnistä peli. Käynnistämisen jälkeen peli on pelattavissa 24 tuntia.
  5. Saat sähköpostiisi QR -koodin, jonka avulla pelaajat pääsevät liittymään peliin.
  6. Pyydä pelaajia lataamaan ActionTrack -sovellus ja skannamaan QR-koodi sovelluksella. Peli opastaa siitä eteenpäin.
  7. Voit seurata pelaajien tuloksia ja vastauksia tulossivulta, johon sait linkin sähköpostissa.
Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.