Navi
Materiaalit / Power Mover tanssiohjelmat

POwer Mover 

Power Mover klubissa saat vuosittain uuden videon, jolla opetetaan selkeästi uudet Power Mover tanssit. Muistitikulle tallennettu ohjelma ilmestyy aina tammikuussa ja se tulee automaattisesti koululle siihen saakka kunnes tilaus perutaan. Power Mover klubikoulu saa videon lisäksi muita kouluja edullisemman osallistumisen Power Mover tanssikisaan. 
Lisätietoja Power Mover klubista, tanssikisasta ja koulutuksista: Terho Tomperi p. 050-5142498, terho.tomperi(at)kll.fi 

 

Power Mover klubiin liittymislomake

Tästä voit liittyä Power Mover klubiin. Tilaus on jatkuva kunnes se peruutetaan. Tällä lomakkeella voi tilata aiempien vuosien Power Mover dvd:n/usb-muistitikun tai muuttaa yhteystietojaan.
Kaikista erillisistä tilauksista veloitetaan lähetyskulut painon mukaan.
Uuden tammikuussa ilmestyvän muistitikun hinta sisältää lähetys- ja postikulut.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Onnistuneen lähettämisen jälkeen ruudulla näkyy yhteenveto tilauksesta ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.


Power Mover klubikoulu saa uuden tanssikoulutus ohjelman (muistitikku) aina tammikuussa, eli tilaus on jatkuva kunnes se perutaan!
Lisäksi klubikoulu saa hintaedun osallistuessaan Power Mover tanssikisaan, sekä ostaessaan aiempien vuosien dvd:n/muistitikun.

Ensimmäisen kerran uutena klubiin liittyvä koulu saa yhden aiemmin ilmestyneen dvd:n tai usb-tikun lahjaksi näistä vaihtoehdoista 2009, 2011, 2015, 2016, 2017, 2018! Ei koske 29€ etuhinnalla tilattua sähköistä versiota.

Klubista voi erota rastittamalla valinnan tämän sivun alareunassa.
Lomakkeella voi myös muuttaa yhteystietojaan.

Tilaajan etunimi *
Tilaajan sukunimi *
Tilaajan puhelinnumero *
Koulun nimi *
Koulun laskutusosoite (katu/postilokero) *
Koulun laskutusosoitteen postinumero *
Koulun laskutusosoitteen postitoimipaikka *
OVT-tunnus
Tilauksen toimitusosoite(katuosoite) *
Tilauksen toimitusosoitteen postinumero *
Kouluaste
Tilauksen toimitusosoitteen postitoimipaikka *
Lisätietoja laskutukseen, toimitukseen tai yhteystietojen muuttumiseen.
Klubiin liittymisvuosi *
Saamme liittymislahjaksi aiemmin ilmestyneen dvd:n/muistitikun. Kirjoita vuosiluku tähän!

Tästä voit tilata aiempina vuosina ilmestyneitä Power Mover videoita dvd tai usb -tallenteina.
Klubikoulujen hinta on ensin mainittu ja muiden koulujen jälkimmäinen.  

Tällä videolla opettajana toimii Tiia Redsven-Heino. Tiian tanssi on Anna Puun "Keho Puhuu -kappaleeseen" tehty koreografia. Anna on myös mukana videolla. Miikka Mäkelä opettaa "Fillaritanssin", joka liittyy KLL:n Pyöräsankarit toimintaan. Lisäksi voit tutustua Juoksu- ja Vesisankarit toimintaan harjoitteiden muodossa. 

2018 videolla opettajina toimivat Anu Raita ja Akim Bakhtaoui. Anun tanssissa liikutaan vauhdikkaan Elektrisk biisin tahtiin (es. Marcus & Martinus). Akim liikuttaa Reino Nordinin "Mä otan sut haltuun" -biisin tahtiin eri street-tanssien yhdistelmällä.
Anun tanssi on helpohko ja Akimin hieman vaativampi. Lisäosana on Juoksusankarit harjoitteita ja infoa Vesisankarit -toiminnasta!

Tällä videolla tanssitaan kiusaamista vastaan! Video sisältää kaksi erilaista tanssia. Anu Raita opettaa helpon ja nuorimmille koululaisille suunnatun tanssin Vesalan "Älä droppaa mun tunnelmaa -biisiin". Toisen ilmeikkään tanssin, opettaa Miikka Mäkelä alias MotoriikkaMiikka. Miikan tanssissa eleet ja ilmeet ovat vahvasti esillä ja ne noudattelevat Elastisen "Eteen ja ylös-biisin" sanoja.
Bonuksena on Kulosaaren yhteiskoulun oppilaiden tekemä "Välkkäritanssi", jossa taustalla soi Alman "Karma". Lisänä Terve Koululainen -tietoiskut.

Vuoden 2016 USB-tikku sisältää kaksi tanssia, opettajanaan Saara-Elina Partanen. Tanssien musiikkeina on Antti Tuiskun: "Blaablaa" ja Benjaminin: "Roller coaster". Näissä tansseissa on vauhtia ja paljon hyppyjä, joten kukaan ei jää kylmäksi näitä tanssiessa. Lisänä Terve Koululainen -tietoiskut.

Tämän DVD:n kaksi vauhdikasta tanssia opettaa Saara-Elina Partanen  Robinin "Tää on parasta just nyt -kappaleeseen". Koreografiat ovat yhdistelmä katu- ja showtanssielementtejä sekä perusaskelikkoja. Molemmissa tansseissa on paljon hyppyjä, joten näissä tansseissa hien saa pintaan helposti. DVD:llä myös Terve Koululainen -osio sekä N.Y.T -liikuntarata.

2014 tanssin opettajana toimi Reija Wäre, jonka tanssi on tehty Krista Siegfriedsin "More is More -kappaleeseen".
2013 opettaja Ida Jousmäki opetti hip hop kuviot. Videolla olivat mukana myös breikkimestarit "Focus" ja "Hatsolo", sekä Elastinen keskustelemassa ja breikkaamassa. 

Dvd:llä tanssija/tanssinopettaja ja koreografi Anniina Kinnunen opettaa
kaksi huippusuosittua PM -tanssia. Ensimmäisessä liikutaan vauhdikkaasti ruotsalaisen Eric Saaden Popular-kappaleen tahtiin ja toinen tanssi soveltuu hyvin niin alakoululaisille kuin muillekin tanssia aloitteleville. Musiikkina toisessa tanssissa on Haloo Helsinki -yhtyeen "Maailman toisella puolella". 

Tanssin opettaa Minni Arposuo, DanceArt tanssistudion rehtori ja
tanssinopettaja. Tanssi on sekoitus rokkia, heviä ja showta. Musiikkina on
2.maanantai -yhtyeen kappale Sahara. Tämän dvd:n toinen osa sisältää
tanssitaiteen opettaja Kaisa Hahlin monipuolisia tanssiharjoitteita, jotka
soveltuvat erinomaisesti niin kerhoihin kuin oppitunneille ja tanssiesityksiin.

Minni Arposuo opettaa Tean "Tuu tanssimaan" -kappaleeseen yhdistelmän disco-showtanssia, jonka näyttävät liikkeet kutsuvat kaikki mukaan. Toinen tanssi on Teemu Korjuslommin näyttävää ja iloista locking'ia. Musiikin tähän tanssiin on tehnyt Funk in the pocket -bändi.

Klubista eroamisen syy
Hyväksyn tietosuojaselosteen, tietojen tallentamisen ja vahvistan tilauksen. *